KagamineRinCZ

DIVOKÁ LVÍČATA - Série mých knih na Wattpadu

Čau bando. Čtete rádi? Pokud ano, pak vám mohu možná doporučit jedno zajímavé čtení zcela zdarma. Jedná se o mou knihu, potažmo vlastně už spoustu dílů knih na Wattpadu. V tomhle článku vám řeknu, o čem jsou hlavní příběhy a ve zkratce, o čem jsou ty vedlejší příběhy, dám vám sem odkazy na ty hlavní i na můj profil na wattpadu ( mám tam i jiné příběhy) a pokud by vás to podle popisu zaujalo, můžete na to mrknout. 

Blíží se léto, a pro tohle čtení nemusíte jít do knihovny nebo do knihkupectví, a kdo ví, třeba se to někomu z vás bude líbit.

DIVOKÁ LVÍČATA: ( první - hlavní příběh)

https://www.wattpad.com/myworks/234887386-divok%C3%A1-lv%C3%AD%C4%8Data

Hlavní hrdinkou je 14ti letá Karin, která vyrůstá jen s matkou. Na začátku příběhu se Karin stěhuje do hlavního města. Karin je poměrně rozmazlená, umanutá, a někdo by řekl, že je až zlá. Ovšem...vyrůstala s nesmírně přísnou matkou, která na ní kladla vysoké nároky, a navíc...jí celý život lhala.

Ihned po stěhování se Karin setkává s chlapcem žijícím naproti. S chlapcem, který vypadá téměř stejně jako ona. Rychle se spřátelí a začnou si být nesmírně blízcí. ten chlapec, Leon, je adoptovaný, a taktéž neměl veselý osud. Navíc má někde sestru...o které mu nikdy nikdo nic neřekl. Ano, už asi víte, kam to spěje, nicméně to není spoiler, protože je to jasné hned od začátku.

Karin s Leonem se velmi sblíží, dokonce něco víc, a postupně mezi nimi začne vznikat láska. Postupně se snaží odhalit rodinná tajemství Karininy matky, která jsou mnohem složitější, hlubší a děsivější, než by Karin a Leon vůbec tušili...Vše se navíc zkomplikuje, když se na Karin vykašle její nejlepší kamarád z dětství kvůli dívce, se kterou se dal dohromady. A aby toho nebylo málo, Leon se s touhle dívkou jednou setkal také...a byla mu sympatická...Což Karin nehodlá nechat jen tak...

Po všem, co se semele a co Karin s Leonem zjistí, se jim nakonec snaží pomstít Kamil, ten Karinin kamarád, a Gabriela, Leonova adoptivní starší sestra. Tím spíš poté, co se Leonův adoptivní otec dozví něco, co nemá, a následně se mu stane taková nehoda...a Gabriela má jasné podezření.

Na povrch vyplouvá  rodinná historie, tajemství a lži, které Karinina matka své dceři říkala, navíc Karin a Leon svůj vztah ze zjevných důvodů musejí tajit. Jenže když se na něj přijde... je třeba jednat a vymyslet plán, jak zamést stopy za tím, co provedli a jak zařídit, aby mohli být spolu.

Možná to zní nudně, ale příběh je plný vtipných, až absurdních situací, které se v životě zkrátka dějí, spousta věcí se také na poprvé nepovede, jak má, v příběhu nechybí detektivní zápletka a řešení spletitých rodinných tajemství. A samozřejmě romantika, a vlastně zakázaná láska. Navíc...Karin  s Leonem jsou opravdu speciální...

POSTAVY:

Karin, která je v některých věcech vážně šílená, a nebojí se pouštět se do sebevětších šíleností, je silná, statečná, ale poněkud bláznivá. 

Leon je zase takovou parodií na dnešní kluky. Navíc má mnoho traumat, která se projevují dost vtipným způsobem, a fobii úplně ze všeho, na čemž se dají stavět opravdu vtipné situace. 

Kamil, namyšlený a velmi bohatý Karinin kamarád z dětství, který si myslí, že mu díky penězům tatínka patří svět.

Michala, Kamilova přítelkyně, typická slečinka dokonalá, velmi hodná a laskavá dívka, ale bohužel ne nejchytřejší a poněkud naivní...

Gabriela, Leonova přísná starší nevlastní sestra, která ho nikdy neměla tak ráda, jako své vlastní sourozence

Klára Karinina přísná a dosti radikální matka, která má mnoho tajemství

Další dva díly jsou o tom, jak se poškozená strana snaží pomstít Karin a Leonovi. Ten následující je o tom, jak se Karin a Leon připravují na příjmačky na konzervatoř, kam chtějí po základní škole jít, a o duchovi, který chce dojít klidu ( někdo v tom příběhu prostě umřel, neřeknu vám kdo, ale ten duch se snaží vyřešit věci, které za života nestihl.

DIVOKÁ LVÍČATA . NA SCÉNĚ ( Druhý hlavní příběh)

https://www.wattpad.com/myworks/270268667-divok%C3%A1-lv%C3%AD%C4%8Data-na-sc%C3%A9n%C4%9B

V tomhle díle jsou Karin s Leonem na konzervatoři. A poznávají novou kamarádku. Niky, dívku, která od malička hraje v reklamách a zpívá, a už je celkem hodně slavná. Ovšem...Něco je jinak. Je jiná, než byla v televizi. A až moc podobná...jisté osobě z prvního dílu, která by tam už neměla být...Může s ní mít Niky něco společného? Tak či tak, tato milá a velmi slavná dívka si nakonec získá důvěru Karin a Leona, a ti se s její pomocí dostanou na letní stáž do divadla, kde poznávají trochu výstřední mladou ředitelku toho divadelního programu, její ho dost praštěného přítele a mladého učitele herectví, již vystudovanou studentku konzervatoře, zapřísáhlou feministku a o spoustu vtipných situací opět není nouze. 

Příběh je nejen o přípravě na budoucí dráhu umělce, ale především o tom, co všechno se na divadle semele. 

NOVÉ POSTAVY

Niky: Mladá herečka a zpěvačka, která má dost možná něco společného s postavou z prvního dílu, která už není mezi živými. Hodná a skromná dívka, které sláva nestoupla do hlavy, a která se snaží za každou cenu pomoci Karin a Leonovi.

Lukrécie: ředitelka divadelního programu, kam se postavy dostanou. dcera slavného italského režiséra

Jett ( Emil) přítel Lukrécie a herec a učitel herectví v divadle, kde se všem odehrává

Gilliane ( Magda) Již vystudovaná zpěvačka a kamarádka Niky, která se nechytla v kariéře, a tak učí zpěv a hru na klavír v divadle, kde se příběh odehrává

SPECIÁLY:

Pak je hodně speciálů, např. Letní speciál, Halloweenský, Vánoční, Velikonoční, speciál o výletu do Itálie, kam jedou s Lukrécií za její rodinou, a také díl, kdy se otevírají kurzy pro veřejnost, na které ale přijdou jak staré postavy z předchozích dílů, tak nové postavy, které způsobí problémy a dokonce...jedna velice zvláštní entita. 

Také jsou již dva vocaloid speciály ( a jeden jen Kagamine speciál a třetí vocaloid speciál bude) kdy se vocaloidi dostanou do světa Lvíčat)

Nově vyšel díl, kdy se postavy z Lvíčat dostanou do světa pohádek, kde se z nich stanou Jeníček a Mařenka, Popelka, Sněhurka, Princ, a Červená Karkulka.

A existuje také díl, kde je první díl vyprávět z pohledu všech ostatních postav ( ten primární je z pohledu Karin)

A poslední díl KE HVĚDZÁM teprve budu přidávat.

Příběhy si taky sama ilustruju a dělám vlastní obálky. 

ODKAZ A WATTPAD:

https://www.wattpad.com/user/RinOnyxov


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.