jenom trošku psycho

Vánoce u nás ve třídě

Naše třída sama o sobě je trochu divná a slavit něco s naší třídou je docela záživný.

Ještě k tomu mít mezi svými kamarády ,,oblíbenou'' holku, kterou mají všichni, nebo spíše kluci, rádi a proto jí všichni dovolují, aby se k nim chovala jako jejich holka, je taky vážně super. xd

No tak já vůbec ne depresivní člověk, jsem si ráno hezky vstala a abych nebyla protivná hned od rána, pustila jsem si vánoční písničky a zapnula světýlka, samozřejmě že jsem zase šla do školy pozdě, protože jinak bych to ani nebyla já.

No tak(2x) jsem si to hezky přišla včas do školy a hned šla do třídy, kde už jsem měla svoje úžasný kamarády, neboli svoje 4 kamarádky ve 2 ,,skupinách,, kde vždycky jedna poroučí a druhá dolejzá. ( zní to zle ale já je mám ráda).

Za chvíli se rozdávali dárky a hned první zoufalství za den nejenom že jsme se domlouvali s 8 lidmi že si dáme dárek a dostala jsem 1, ale můj nejlepší kamarád ze třídy ( máme jenom 4 kluky), dal dárek mojí kamarádce (2.věta) a to mu já dávam k vánocům dárky už od 5. třídy co jsem přestoupila.

Další super věc je, že mi jedna z mých kamarádek, se kterou jezdím na ambro, začala připomínat lidi co mi nejvíce chybí a k tomu se přidal náš třídní, že tohle jsou naše poslední Vánoce spolu, tak to vás donutí brečet. No a nebo jste člověk co prakticky nikdy nebrečí a všechny tyhle emoce schováváte v sobě.

Takže zbytek Vánoční besídky jsem raději trávila ve vedlejší třídě, kde nikdo není.

Potom jsme se přesunuli do kina na Lvího krále, což taky super zážitek, když moje 2 kamarádky roztleskávají malý děti když lev umírá (vážně co to mám za kamarády).

Pak se mi povedlo se nenápadně dostat přes náměstí domů a zavřít se u sebe v pokoji kde plánuju zůstat až do Vánoc.

Tak nebudu si vám tady stěžovat dál a loučím se s vámi, zajímalo by mě kdo to dočetl až sem xd

                                                                                                                                               -Ahojky-


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.