jenom trošku psycho

Můj (NE)úžasný vztah

Tak po dlouhé době jsem si řekla,že bych zase něco napsala.

A jelikož si procházím zrovna skvělou situací,tak to bude o tom jak skvělí může být vztah. Po chvíli by vám stejně došlo,že to myslím v ironii,tak vám ušetřím práci.

Takže,já jsem člověk,co má velice rád jeden tábor,no mého nynějšího kluka jsem v tu dobu už znala,ale moc jsme se nebavili a v té době,kdy jsem byla na jarním turnusu,měl přítelkyni,ale jejich vztah byl trochu složitější,jelikož oni se už jednou rozešli a pak se k sobě zase vrátili,nicméně to nebylo na moc dlouho.

A ještě jedna věc,můj kluk je jeden z těch,co za rok vystřídají holek,jako já ponožek (vtípek tolik ponožek nemám)

No hlavní důvod,proč se on a jeho ex rozešli,byl že na mě začala žárlit (a to já nic nedělala) a pak se s ním rozešla a on se rozhodl,že začne chodit se mnou,no hlavní je,že já v tu dobu si nebyla vůbec jistá,jestli ho mám ráda,nebo ne takže,když se mě zeptal podruhé,tak už jsem mu řekla,že jo,doteď toho lituji.

No jelikož bydlíme od sebe docela daleko,tak jsme se od toho táboru neviděli,ale mě to teda nijak nevadí,no hlavní důvod proč to píšu (konečně po půl hodině psaní) všichni asi moc dobře známe úžasnou aplikaci Tellonym a když někdo tam začne řešit vztahy,tak je to ještě lepší , přesně tohle se stalo u něho a jeho odpovědi byli taky super,protože podle toho jak mě tam popsal,jsem poslední možnost,aby nebyl sám a hlavně že by se svojí ex ještě byl,kdyby se s ním nerozešla,to chce každá holka slyšet, ale to bych byla v pohodě jenže on byl tak chytrý a začal psát že furt miluje svoji ex a já jsem převelice úžasná,jak o tom vím,chápu ho a podporuji ho v tom, no samozřejmě že o ničem nevím že. 

A od té doby mě prostě štve,hlavně když chlastá a tvrdí že je pirát,tak to bych ho nejradši zabila,nebo jelikož jsem párkrát říkala,že se koukám na Riverdale,tak se rozhodl,že se na něj taky začne koukat,no a furt tvrdí jak miluje Jugheada,protože on si myslí že je sám drsnej,a při tom je jak hladká mouka,a všechny ostatní postavy v Riverdale nemá rád,tak proč na to sakra kouká.

No všechny kamarádky a kamarádi mi radí ať se s ním rozejdu,ale jako nechci o něj přijít jako o kamaráda. Ale zase mi přijde zlý s ním být,když ho nemám ráda.

Tak děkuji vám všem co jste to dočetli až sem a můžete mi zanechat nějaký hezký komentář s mini radou.

Kdo spočítá kolikrát jsem napsala ,,no" tak se může poplácat po rameni (nic jiného mě nenapadá)

-Ahojky-

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.