Jen tak PRO ZÁBAVU =D

Neaktivita :(

Ahoj !!!!(  nic lepšího jsem vymyslet nemohla :))


Možná jste si všimli, že tu už moc často nejsem (vlastně skoro vůbec), ach, když si vzpomenu na ty časy, když jsem tady bývala dennodenně ....No jo, život bezstarostné páťačky :/ ....Ale teď jsem už na 2. stupni a taková sranda to už není ..přibyla nám fyzika, dějepis,....(vím, že se to nedá srovnávat třeba se střední, tam je toho určo víc, ale na mě je toho už teď moc). Navíc mám spoustu zálib a kroužků, takže HPD musí jít na čas stranou :(....ale dost omluv a stěžování si :)


Například, tento víkend jedeme s DFS (dětským folklorním sborem) na soutěž...Vím co si říkáte, ...kroje, zpěv a tanec za doby krále Klacka .....




Ale mě to baví, s děckama ze sboru jsme super parta, a i když se neumístíme, vzpomínáme na tu zábavu ještě hodně dlouho .....


A co vy ??  Taky učínkujete v nějakém sboru (pěveckém, tanečním,....) ?? 


Piště ↓ a já se ještě jednou moc omlouvám za neaktivitu, psaní mě baví, a tak se budu snažit co nejdříve vrátit do sedla HPD :).





Vaše Any ♥


Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Já chodila (a budu chodit) do dramatického kroužku a věř mi,že střední se docela zvládat dá (nějaké zkušenosti už mám takže),teda pokud si vybereš ten správný obor a bude tě bavit.A proti tvému koníčku nic nemám,věc kterou studuji se dá taky považovat za folklor.

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.