It's a blog. Who cares.

Malé informace o vedení tohoto blogu

Zdravíčko!

Takže, tohle je informační článek, takže ŽÁDNÁ pluska, jasné? To by nebylo vůči ostatním vůbec fér, když vymýšlejí a sepisují články, zatímco já tady pro teď napíšu pár informací. Moc děkuji. Stejně to zítra smažu.


Rozdělíme to do několika bodů.

1) Jelikož v Číně začal nový rok, rok Psa, na Steamu se v tomto znamení slevily hry. Včetně Bendyho. Takže, já jsem jasná. :D Teď ještě očekávejte FNaF 3, nebo něco jiného (zmíním v bodě tři) a potom bych se mohla k Bendymu dohrabat. (Protože to nestihnu za jeden den dohrát.) Btw. Bendy někdy teď oslavil své první narozeniny. Gratulace!



2) O PWI se nikdo nezmínil, takže to asi vypustím. Vypustila bych to určitě, kdybych si potvrdila, že ta hra už neexistuje, ale ona nejde jenom na Steamu. Na Arcu prý chodí normálně.


3) Tyhle série rozšířím i na knihy, protože čtu ráda, hodně jsem toho přečetla a proč se nepodělit. Bude spoilerování, takže pokud jste nečetli a chcete, ani bych to nerozklikávala. Nebude to ale čtenářský deník, to si musíte udělat sami - je to tak nejlepší. Zároveň, pokud by někdo chtěl, mohl by mi napsat názor ke knize a já bych ho zveřejnila. V plánu mám Silmarillion, Hobbita, Pána Prstenů, Húrinovi děti, Harryho Pottera, Selekci a její pokračování. Pokud už teď víte, že se chcete zapojit, napište do komentářů. (Neočekávám, že se mi přihlásí hodně lidí, pokud vůbec nějací) Nevím ale, jak budou vycházet, protože s knihami je to jiné než s hrami. Může se stát, že vyjde v týdnu, nebo za měsíc a rozhodně to nebude pravidelné. Spíš jako výplň, když nebudu mít náladu do hry.


4) Moc bych vám všem chtěla poděkovat. Za to, že jenom můj článek rozkliknete, že se podíváte, přečtete pár vět a třeba zjistíte, že vás to ne/zajímá. Speciální dík patří těm, kteří dali plusko, jsem moc ráda. A úplně nejvíc děkuji všem, kdo komentují. I když je to třeba jen jedno slovo, potěší to doopravdy nejvíc. Takže moc děkuji.


By mohlo být vše. Děkuji za pozornost, někdy o víkendu další článek.

Tak zatím. Čauko!



Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.