I'm Lassie

From Lassie-Vánoční kýče

Bambuss lidi,tady Lassie!Vítejte u článku Vánoční kýče.Abych tak nějak přiblížila obsah tohoto článku,chci vám říct pár věcí co nesnáším na Vánocích.Jdem na to!

 

Pro začátek,bych chtěla připomenout tradici že se stromek má zdobit až na Štědrý den ráno,ale kvůli reklamám a lenosti že se to lidem nechce dělat ráno tak to udělaj dřív se na tuhle tradici dočista zapomnělo.No není to na nic? 

 

Dál tu mám všechny ostatní tradice v jednom.Naše krasné staré tradice už skoro nikdo neplní,a já se ptám.Boha,proč?! Vždyť máme krásné tradice a nevím proč by měli zaniknout.Když je dělali naši prarodiče a nejspíš i rodiče proč by jsme nemohli i my.Vánoce jsou svátky klidu a míru.A mezitím jsou rodiny nejvíc rozhádané.

 

Nakonec tu mám ty nejhorší věci na Vánocích.Kýče!Vemte si Rusko.Chtěli úplně vyhladit Mikuláše a Ježíška...chodí tam Mrazík.A co Amerika?Santa Claus.Všechno se to dostává k nám a my potom kupujeme kýče jako je přehnaná výzdoba,pohyblivé figurky Santy atd. atd.

 

Prostě když vaše rodina není o Vánocích správně naladěná,vemte to do vlastních rukou.Kupte pár přáníček a rozdejte je všem,včetně těch co nemusíte.Naplánujte rodinný den a nechte štědrost udělat své.Ok to by bylo pro dnešek všechno a nezapomeňte co jsem vám řekla.Rozšiřte tohle poselství dál,jako to udělala moje výtvarkářka.Tak Bambus!

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.