Idk, proste blog xd

Vlastnoručne vyrobené darčeky na Vianoce-zvieratká

Ahoj,

toto je sto sedemdesiaty piaty článok na mojom blogu. A Kleopatra sa opäť ozýva! Pomaly sa nám blížia Vianoce a s nimi aj strach: Čo dám našim na Vianoce? Čo si nájde pod stromčekom moje zviera? Ak je to s vami PRESNE takto, klikli ste správne A tak



si dnes povieme:

- Skvelé nápady na vlastnoručne vyrobené darčeky pre domáce zvieratá



Ták (ten dĺžeň nie je omyl). A ide sááá... Do lesa?



Áno, do lesa. Tam totiž nájdeme KOPU vecí. Prírodných, myslím tím. Svojmu domácemu miláčikovi, ktorý nechodí von, urobia radosť gaštany, listy... Mačka bude mať čo naháňať, pes bude môcť hrýzť niečo s prírodnou chuťou, no a vy... Vy budete mať divadlo zo svojich hrajúcich sa miláčikov a dobrý pocit z toho, že ste im dali niečo pre radosť. Dobrá bude aj vlastnoručne vyrobená hračka. A hlodavčekom ÚPLNE postačí, keď im dáte... Pokoj a niečo mäkkučké, napr. starý sveter. Mimochodom, pre vnútorné mačky a psy budú vhodné aj hračky, ktoré budú spomenuté nižšie.





Ale aj vonkajší miláčikovia, či už krava, prasa, zajac alebo normálny pes či mačka si niečo zaslúžia. Krave postačí čerstvá tráva, prasaťu zvyšky z večere, zajacovi mrkva a tiež nejaká tá čerstvá trávička... Ale čo mačky a psy? Pre mačku bude dobrá táto hračka:


Na výrobu hračky pre mačku budeme potrebovať:

- klbko vlny

Ako na to:
Odstrihneme si kus (asi 130 cm) vlny. Nastriháme si 4 asi 20 cm dlhé kúsky vlny a PEVNE ich pripevníme k väčšiemu kusu špagátu. A máme to hotové!



Na výrobu hračky pre psa, alebo ak chcete, hafana (☺) Budeme potrebovať:

- klbko najpevnejšieho špagátu, aký doma májdete

- silné ruky a umenie viazať najpevnejšie uzly na svete :-P


Ako na to:

Nastriháme si veľa, veľa, VEĽA kúskov pevného špagátu dlhých asi 40 cm a ešte štyri kúsky nášho špagátu také dlhé, aby sa nám našich veľa, veľa, VEĽA kúskov špagátu, aby sa nám to dalo čo najpevnejšie ČO? Zviazať! a ideme zväzovať: Pevným a nerozviazateľným uzlom zviažeme kúsky špagátu asi 10 cm od kraja. Potom zase 20 cm od kraja, 30 cm od kraja a 40 cm od kraja. ALE NAOZAJ PEVNE!



Morské prasiatko sa iste poteší vankúšiku, ktorý bude voňať po jeho milovanom majiteľovi. Vezmite svoje staré tričko, vystrihnite z neho dva rovnako veľké kusy ale tak, aby boli o trochu väčšie ako prasiatko. Zošite to, vyplňte náplňou na vypchávanie vankúšov, zašite otvor a už len obdarovať a potešiť prasiatko! Zajačik sa poteší tomu istému.



Tak, tvorte, baľte, čítajte môj blog a Tchus!




Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.