Girl World

Tipy na aplikace a hry #2

Ahóóóój :D

Vítám vás zase po dlouhé době u nového článku. Tentokrát jsem si pro vás připravila mé oblíbené aplikace, a to druhý díl !

Užijte si to ! :)

MUSICAL.LY

Tohle je má úplně nejoblíbenější appka, milují jí. Mohla bych vám tu vyprávět 2 hodiny, o tom jak je skvělá. Vždycky, když se nudím, tak mě tohle zabaví. Jde vlastně o to, že vytváříte své "muzikály" (vpodstatě krátka videa), kde si vyberete píseň, remix, popř. nějaký vtipný rozhovor, který potom nahrajete. Kdo zná Dubsmash , tak je to v podstatě úplně to samé. Akorát mě Dubsmash nešel stáhnout, tak jsem si stáhla toto a říkám vám, maximální spokojenost ! Jestli znáte Don't judge challenge, tak ta se právě ve většinech případech tvoří na této aplikaci. Opravdu, povedené !


WATTPAD

Také fajn aplikace, hlavně pro čtenáře. Mě osobně čtení knih nebaví, ale tohle jo. Na té aplikaci jsou vlastně vymyšlené příběhy uživatelů. Takže pokud si uděláte svůj účet, tak taky můžete psát vlastní "knihy". Ono záleží na výběru knihy, ale pokud si vyberete dobře, tak vás to určitě chytne. Na appce můžete najít i anglické knihy, takže si můžete procvičovat i cizí jazyk. Aplikace je rozdělená na fikce, takže si můžete vybrat přímo ve fikci, která vás baví, např. :Teen fikce (většinou pro "puberťačky"), romance, sci-fy, fantasy atd.... Prostě taky fajn :)


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.