Girl World

Péče o moje vlasy

Ahojky !

Už jsem tu párkrát na HPD zahlédla článek na téma vlasy.

Tedy vlastně dané uživatelky psaly, jak pečují o své vlasy. A protože mám poměrně dlouhé vlasy a taky s němy řeším různé problémy. Tak bych vám s tímto článkem mohla třeba pomoc. Navíc by to někoho mohlo zajímat jaké používám šampóny atd...


Na úvod jsem se vám sem rozhodla dát fotku mích vlasů, abyste věděli o jaké vlasy se vlastně jedná.

Ano , vím o tom, že je ta fotka černobílá, ale s nad si z té fotky dokážete představit jaké mám vlasy :D

Mytí vlasů

Na mytí používám normální šampony, které se dají zakoupit v drogérii.Momentálně používám šampon od Shaumy - Fresh it up. Je na mastné kořínky a suché konečky, což je přesně můj případ. Šampon krásně voňí a skvěle pění. Šampon vždy aplikuju na vlasy 2 x. Musím říct, že šampon je fakt dobrý, protože mám po něm vždy hebké vlasy a je dělaný právě pro "puberťačky" s mystnými vlasy.

Občas si dávám i kondicionér, ale ne pokaždé. Víte, že když si dáváte kondicionér, tak se vám více mastí vlasy ? A to já právě nechci. Ale když už ho používám, tak tento od Dove - Pure Care , který je sice na suché vlasy, ale nádherně voní a krásně vlasy zhebčí.

Když se mi zrovna nechce smívat kondicionér  použiju kondicionér ve spreji , ten se smívat nemusí. Já mám od Nivei , který je navíc na zacuchané a dlouhé vlasy. Navíc usnadňuje rozčesávání a krásně voní.

Také občas používám olejíčky, které by měly vlasy celkově posílit já mám dva. Ten první, který taky používám raději je celkem známý , od Avonu. Přesněji se jmenuje Advance Techniques , krásně vlasy zhebčí, dodá jim vitamíny a dokonale voní . Já si nemůžu pomoc, ale cítím z toho kokos.

Ten druhý je od Pantene - Keratin Repair Oil a také je dobrý . Opět úžasně voní a vlasy skvěle vyživuje.

Pokud mám zacuchané vlasy, které nejdou rozčesat používám známý rozčesávač od Gliss Kuru. Já má řadu Million Gloss , který by měl být na vlasy bez lesku, ale Gliss Kur má spoustu jiných variant na jiné problémy. Já si ho jen trochu nastříkám na konečky a vlasy nádherně voňí a jdou skvěle rozčesat.

A jako poslední tu mám Březovou vodu. Tu jsem do teď neznala a když mamka hledala pro mě v obchodě něco na mastné vlasy, prodavačka jí v Rossmanu poradila právě tuhle vodu. Tato voda se nanáší na suché vlasy houbičkou , zkrátka jen "ťupkáte" houbičkou po koříncích vašich vlasů. Pak jen necháte uschnout. Vlasy krásně voňí po bříze a opravdu to pomáhá. Navíc  tahle voda stojí jenom 30 Kč v Rossmanu.

(Já jsem bohužel nemohla najít jenom samotný obrázek té vody, tak tu máte víc věcí a ta voda je 4. od leva)

Lulutala , Girl World ♥♪♫

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.