Girl World

Názory Lulutaly #3 - Nutella?FB? ...

Vítám vás u nového dílu "Názory Lulutaly" ! Tentokrát tu máme několik názorů, které vybíraly hráčky -nalloo- a Niallka1. Takže díky holkám a přípomínám, že pokud chcete, abych "znázorovala"  nápady od vás, tak se ozvěte.

Názor na DÚ (Domácí úkoly) ? (-nalloo-)

Musím se přiznat, že doteď jsem je nenáviděla, ale od té doby, co jsem přestoupila na novou školu mi moc nevadí. Vzhledem k tomu, že je nedostáváme a když už, tak odpravdu málokdy.

Názor na bílou barvu ?(-nalloo-)

Podle mého, opravdu krásná barva. Hodí se k téměř všemu, ke všemu jde sladit. Kdybych se měla rozhodnout jeslt bíla, nebo černá, tak za mě bílá ! Akorát mi na ní občas vadí, že jde na ní vidět každá špína.

Názor na FB ?(-nalloo-)

Upřímně, Facebook nemám, a zatím ani nechci. Je to sociální síť, na které lidé zbytečně ztrácí čas, a akorát je plná úchyláku. Takže za mě ne.



Názor na Nutellu ? (Niallka1)

Mňam. Miluju jí, nejradši jí jím samotnou, žádnej chleba :D Akorát mi jí moc nekupujem, protože nám to příjde zbytečné. Vlastně mám ráda všechny výrobky od Kinder !



Názor na Láďu Hrušku ?(Niallka1)

Podle mě je to takovej " ňouma". Neumí moc vařit, a když už něco uvaří, tak je to pravděpodobně nějakej blivajz :D Ale pobavit umí, a o to jde. Taky mám na něj ráda parodie od Gameball, u nich se vždycky nasměju. Takže za mě super človíček :D


Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.