Bomb It 5
Hra - Bomb It 5
Video se načítá
Sim Taxi
Hra - Sim Taxi
Video se načítá
Jane Hotel Mania
Hra - Jane Hotel Mania
Video se načítá
Family Restaurant
Hra - Family Restaurant
Video se načítá
Jumporama 2
Hra - Jumporama 2
Video se načítá
 

Fakta,Scifi,Povídky a Horory

Ta věc se pohnula!!

Ahoj,

Jmenuji se Charlie a je mi 13 let.

Právě jsem se s mojí mámou a starší sestrou přestěhovaly do nového domu v nějakém starém zapadlém městečku.

Byla jsem zrovna doma sama a snídala cerealie.V tom jsem ze sklepa slyšela podivné zvuky jako skřípot dveří.

Řekla jsem si, že se mi to asi jenom zdálo a tak jsem se šla převléknout do svého pokoje a pak na procházku po novém městě.

Cestou jsem potkala staříka, který si pořád něco pro sebe mumlal a chodil sem a tam pořád dokola.Když mě uviděl lekl se a řekl : ,,Temný mrak se vznáší nad vašim domem, uteč, dokud je čas!" Hrozně mě to vyděsilo.

Když jsem přišla domů, čekala na mě už doma sestra s mámou. Zrovna byla hotová večeře. Všichni jsme se najedly a poté si šly lehnout.

Asi o půlnoci jsem slyšela znovu ty divné zvuky. Tentokrát jsem se opravdu vyděsila a běžela jsem si lehnout za mámou. Ta tam ovšem ale nebyla. Zakřičela jsem po celém baráku : ,,Mami, kde jsi!?" Nic. Čekala jsem dál, až se máma ozve, ale nic.

Ráno jsem to řekla sestře a ta okamžitě zavolala na policii, protože mámu jsme stále nemohly najít. Policie se nás stále na něco vyptávala, až přišla otázka, jestli si nemyslíme, že za to někdo může. Sestra a já jsme řekly, že ne.

Ale v noci jsem ty zvuky opět slyšela. Běžela jsem za sestrou a ta nikde, jako by se po ní slehla zem. Zvuky ze sklepa stále sílily a tak jsem se rozhodla, že se tam jdu podívat.

Když jsem došla ze sklepa uviděla jsem tu věc. Na židli vedle dveří u suterénu seděla postava, která vypadala jako smrtka a hýbala dveřmi od klece, ve které byla oběšená sestra s mojí mámou.

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.