Existuji..?

Dá se to nazvat anketka? 3

Aloha!

Ich bin hier, a taky jsem ráda, že máme nějaký ohlasy. Jsem ráda, že se vám anketky líbí. *Happiness noises.* Víte jak to funguje, dám vám sem otázky a odpovím na otázky vaše, darlings. :*

Nové otázky:
1. Tákže... Váš názor na undertale a na UT fandom.

2. Váš názor na body pillows?

3. Váš názor na osoby, co mají problémy s kontrolou emocí a podobnejch nesmyslů ve velké míře, ale chodí do normální školy.

4. Váš názor na weeby.

5. Mám nám udělat vlastní sociální síť nebo něco? Sice jakože něco přes webdone nebo něco ale víte co. Owo.

6. Vaše otázky na mě.


Vaše otázky z minula! Owo.

5. Jaký je tvůj osobnostní typ podle MBTI?

ENTP

5. Co si myslíš o horoskopech, věštění z karet apod.?

Ehhhh..... Je to hloupé a vědecky nepodložené.

5. Jaký máš názor na ,,trend" samodiagnostikované deprese, úzkosti,...který probíhá zejména mezi náctiletými holkami?

Ehhhh..... Nope. Nope. Nope. Spálit. Vložit do skalice a pak do stolice. Nope.

Vaše odpovědi z minula!

Damaris Harris:

1. Tak ono člověku nemusí být jen šest let na to, aby byl nezodpovědný vůči zvířatům. Kolikrát se může i malé děcko chovat k zvířeti lépe než dospělí. Nerozlišuji to tedy moc podle věku, ale všeobecně mi vadí špatné zacházení se zvířaty.

2. Jsou super. Když třeba dostanete na krátký termín hromadu knih na naučení a nebaví vás, můžete si je poslechnout. Což je jednodušší, než všechno číst. Navíc když je toho fakt hodně, více si toho pamatuji. Jinak pokud mě kniha baví, tak ji zásadně čtu sama.

3. Vím co jsou memes, ale o dank memes jsem neslyšela.

4. Je to příjemné. Líbí se mi na tom, že jak jsem tu dlouho, tak velkou část aktivních lidí znám. (A zároveň o nich nevím nic). Takže vidím i jejich názory. Možná by se mi ale ta část s dotazy hodila více do síně slávy, kde by podle mého odpovědělo více lidí. Nebo by to šlo dát sem i do síně. Aktivita je tady fakt mizerná.

5. Jaký máš názor na ,,trend" samodiagnostikované deprese, úzkosti,...který probíhá zejména mezi náctiletými holkami?


Lingux:

1. V šesti letech jsou děti většinou nezodpovědné. Pokud se rodič rozhodne pořídit dítěti v takto útlém věku domácího mazlíčka, měl by být připraven na to, že většina péče o zvíře bude záviset na něm. Děti zvířátko také může časem omrzet apod. Pokud je na tohle rodič připraven a je ochoten trpělivě vysvětlovat jak se ke zvířeti chovat a dohlížet na chování dítěte, myslím že není problém pořídit zvíře i tříletému dítěti.
Na druhou stranu existují i rodiče kteří takhle nepřemýšlí a koupí zvíře svému potomkovi jen proto, že chce a slíbí, že se "bude starat". Mazlíček ho pak přestane bavit a hotovo. Sama jeden takový případ znám. Vnuk jedné známé si vysnil 'velkého bílého papouška', sliboval, že se o něj bude starat, věnovat se mu.. Paní bylo doporučeno, že by pro začátek stačila třeba malá andulka, která je celkem nenáročný, ale přátelský ptáček a bílé mutace také existují. Ovšem matka chlapce měla jiný názor a za nějakou dobu měli 'velkého bílého papouška' doma. A jak to dopadlo? Chlapce přestal papoušek po měsíci bavit, seděl sám zavřený v kleci a nikdo se o něj nestaral ani se mu nevěnoval. Nejsem si jistá jaký druh to byl, ale všichni papoušci jsou společenstí ptáci a samota je ničí. Já jen doufám, že to nebyl třeba kakadu.. peněz na to mají dost.
2. Audioknihy ráda nemám. Prostě mi chybí ten pocit držet knihu v ruce a vidět co čtu. Taky mi vždy připadá, že je to čtené buď moc pomalu nebo moc rychle, což mě neskutečně vytáčí.
3. -
4. Myslím, že tyhle ankety jsou skvělá věc. Je hezké si někdy přečíst názor někoho jiného. A alespoň je na HPD nějaká aktivita, je tu poslední dobou trochu smutno.
5. Co si myslíš o horoskopech, věštění z karet apod.?


konemy:

1. Jsou různé typy rodičů. Někteří mají zvířata rádi sami, jsou ochotní převzít za ně zodpovědnost a snaží se předat svým dětem pěkný vztah ke zvířatům a učit je s nimi zacházet. V takovém případě asi není problém pořídit si zvíře třeba k dvouletému děcku.
Ale ty děti samy od sebe nevědí, že nemají tahat myši za ocas a že kočky se nebudou chtít koupat. Pokud jim to ti rodiče nevysvětlí, nad svým miláčkem hrajícím si s králíkem jako s kusem hadru se jen zasmějí, mávnou rukou a povzdechnou si: „Ty děti!", vyrostou z nich malí trapiči.
Jsem proti tomu, aby se o ně staraly naprosto samy. Další věc je, že je zvířátko může omrzet a co dál? Pokud není zájem ze strany rodičů, dopadne to špatně. Šest let je potom dost málo, chtělo by to aspoň deset, aby bylo dítě schopné řešit problémy víceméně samostatně a vzít ho třeba k veterináři samo.
2. Samozřejmě, občas člověk nemá energii a chuť číst, prostě si jen pustí audioknihu a vypne. Radši ale sáhnu po klasické knize, lépe tak vnímám děj, můžu zpomalit a představovat si, naopak číst rychleji a přeskakovat nudné pasáže nebo se vracet k částem, které mě zaujaly, prostě si to lépe vychutnat. Navíc mi často leze na nervy způsob, jakým je kniha načtená.
Výhodou bude určitě šetření papíru.
3. Ale jo, některá jsou celkem vtipná. Rozhodně nic, co by u mě vyvolalo záchvaty smíchu.
4. Klidně pokračuj, nevadí mi. Vždyť na ni sama odpovídám.
5. Jaký je tvůj osobnostní typ podle MBTI?

!!!!!BONUS!!!!! Napište do komentářů svůj nick a barvu svého nicku a textu do týdne, potom budou vaše nicky vždy zvírazněné jistou barvou!!

Komentáře

brianjohnso

Augusta National Golf Club formally announced Wednesday that the Masters 2020 Live -- along with the Augusta National Women's Amateur and Drive, Chip and Putt National Finals -- will proceed as scheduled in the ensuing weeks following conversations with experts about the outbreak of coronavirus across the United States.

brianjohnsoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

mikehercus

In terms of the World Rugby rankings system which has drawn criticism from Hansen, to be fair I don't think it's an accurate reading of the world order in the oval-shaped game because often teams at the top from the north and south don't play against each other. However, it definitely makes things more interesting with the Rugby World Cup Live Stream on the horizon.

mikehercusTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

rnstowell

For long, Bangladesh have been considered the dark horses at the World Cup Cricket Online Streaming. After a slow start in their first two world cups, the South Asian minnows stunned the cricketing world when they beat India to progress to the ‘super eight’ stage in 2007. A group stage appearance in 2011 followed, following another quarter-final in 2015.

rnstowellTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.