Existuji..?

Dá se to nazvat anketka?

Konichiwa nebo jakkoli se to píše! Takže vše nej k mdž a insert flower do tvojí ruky Owo. To není to nejdůležitější. Chci sem dát pár otázek, každý kdo odpovíše alespoň tři otázky, asi bude v dalším blogu. Takže toto jsou ty otázky.

1. Co si myslíte o furries a proč? 

2. Jaký je váš názor na Tiktok a proč?

3. Váš názor o kožešinách a cirkusech a proč?

4. Váš názor na maso a proč?

5. Myslíte si, že by měl být mezinárodní den mužů?

6. Jak je vaše oblíbená generace pokémonů?

Děkuji. Owo. Jsem ráda, že jste si to přečetli. Já jen ráda poslouchám názory ostatních lidí. Cítím se pak, že mám nějaký sociální život.

Naschle! ^.^

PS: Právě teď za tebou nestojím. Věř mi, můžeš si to zkontrolovat. :)

Komentáře

Lingux(KOČKOMILCI)

1. Proti komunitě furries nic nemám. Nějakou dobu jsem se sama v téhle oblasti pohybovala a musím říct že většina těch lidí je hodně přátelská. (Někdy až moc na mé poměry smajl) Beru to jako docela zajímavý koníček a nikomu tím přece neubližují. A stejně.. lepší je když se mládež obléká do kostýmů, než když někde v zapadlé uličce kouří trávu.
2. TikTok už nikdy více. Nějak mi uniká ten koncept, co na tom lidi baví, dělat ze sebe hlupáky na internetu. Nejhorší na tom je, že se to netýká jenom dětí, ale i dospělých či dokonce seniorů, kteří by už měli mít rozum! Taky nikdy nevíš na co tam narazíš - kyberšikana, úchylové.
3. Farmy na kožešinu se mi hnusí, hlavně kvůli těm životním podmínkách. Zvířata nemají být takhle zavřená. A když vezmu že vše tohle je často jen kvůli módě? V dnešní době, kdy se dá kožešina vyrobit uměle a někdy tak dokonce i víc vydrží..
S cirkusy moc zkušeností nemám a o tohle téma jsem se nikdy moc nezajímala.
4. -
5. Nejsem muž, tak je mi to jedno. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
6. Myslím že nejvíc mám nejvíc ráda 4. generaci, navždy má v mém srdci speciální místo. smajl

LinguxTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

miška114

1.Nevím co to je.
2.Tik tok néééééééééé!To je snad české náboženství!
3.Fuj zabíjet zvířata kvůli kůži.A s cirkusem,to nemám ráda když zvířata nikam dají,aby se lidi pobavili.Něco jiného je mít domácího mazlíčka.
4.Já maso jím jen občas.Ale ryby nejím,ani file.
5.No když mají ženy tak by měli být i muži,ne?
6.Já znám jen pikachua.
smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

miška114To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

1. Nevím co to je

2. ježíš ne! TikTok už ne. Nejhorší na tom je to, že to natáčejí třeba i dospělí. Třeba táta mého spolužáka (a.k.a. přes den bankéř, odpoledne a o víkendech sexy tiktokář).

3. Zabít zvíře jen kvůli kožichu je hnusné. Ano, zvířata se zabíjí i pro maso. A mnohem více. Ale jídlo x móda mi přeci jen přijde něco jiného, zvláště když se dají vyrobit umělé kožešiny. Cirkus...heh. Zakázala bych tam zvířata. Hlasitá hudba jim není příjemná a lev není zvíře, které by mělo být zavřené v malé kleci. Nesnáším cirkusy.

4. Jím ho. Chutná mi. Zní to divně, ale zajímalo by mě jak chutná lidské maso. Slyšela jsem, že během operace si nechal nějaký muž odříznout kus masa a pak ho snědl. Jestli někdy podstoupím nějakou operaci, zvazim tosmajl

5. Jestli mi na den mužů dají volno ve škole, tak ho chci. Jinak je mi to ukradené.

6. Jediné co znám z pokemonu je Pikachu a Míša.

Damaris HarrisTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.