Enýblog

7 taháků které učitel nenajde

Po 5 měsících jsem se vrátila a jsou tady tipy na taháky.


1. Lavice

Není nic jednoduššího, než si vzorečky a podobně nezáživnou látku pěkně vypsat obyčejnou tužkou na lavici a místo pak zakrýt penálem nebo učebnicí.



2. Vnitřní strana etikety

Při písemkách na lavicích většinou může zůstat jen láhev s pitím. A to je náš pomocník. Látku, kterou jste se nenaučili, napište na vnitřní stranu etikety. Tu pak nalepte zpátky na láhev a upijte tekutinu, abyste na text při testu viděli.




3. Kalkulačka

Tenhle tahák platí hlavně pro matiku. Pokud máte kalkulačku s plastovým krytem, otevřete ji. Na vnitřní stranu krytu nalepte papírek a napište si tam všechno, co potřebujete. Kryt vraťte zpátky. Při písemce kryt nenápadně posouvejte, abyste se na tahák mohli podívat.



4. Pravítko

Jestli patříte k těm studentům, kteří si rádi všechno podtrhávají, je tenhle tahák přesně pro vás. Kupte si menší pravítko, které je neprůhledné a má z druhé strany bílý povrch. Na ten si obyčejnou tužkou napište to, co potřebujete. Když kolem vás půjde učitel, pravítko otočte a dělejte, že si v testu něco zvýrazňujete a podtrháváte.



5. Tabule

Pokud vám z předešlé hodiny zůstala popsaná celá tabule, rozhodně ji nemažte a připište si na ni pár vzorečků nebo poznámek, které vám pomůžou. Radši se ale pojistěte ještě jiným tahákem, protože někteří učitelé bývají hrozní puntičkáři a mohli by tabuli smazat.


6.Kapesníčky

Papír s tahákem zastrčte mezi papírové kapesníčky. Když ho budete potřebovat, stačí jen předstírat, že musíte smrkat.



7.Tahák na botu. Napište si na botu tahák a dejte si ji mezi nohy ,když okolo vás půjde učitel tak botu nenápadně schovejte.

Komentáře

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Já občas použiji toto: na němčinu máme jeden sešit, takže se za prvé můžu podívat na testy, které jsme psali minule a za druhé si občas, pokud se nenaučím německá slovíčka, napíšu slovíčka tužkou do sešitu předem, pak napíšu test a na závěr to vygumuju

Super článek a souhlasím s Chilli, nejlepší je, naučit se látku bez tahákusmajl

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.