emma watson

2 blogy v jednom! škola-kroužky

Ahoj holky (a kluci)! viděla jsem že teď je HYTEM ledové království, a já bych se chtěla zeptat co na tom filmu tak vidíte? jsou toho plné stránky! promiňte že se tu rozčiluji ale mě už opravdu leze na nervy! no ale to bylo jenom něco o tom co si myslím. ale teď bude konečně článek! (teda když nějaký vymyslím...)

 

ŠKOLA

tak, co si myslíte o škole? já si třeba myslím že...jak bych to řekla... no že zrovna nás neučí všechno. myslím tím něco jako...takový příklad: chodím do čtvrté třídy a do teď jsme rovnoběžky rýsovali tak že jsme obtahovali pravítko.

já vím že se divíte ale je to pravda. nedělám si srandu.

 

KROUŽKY

kolik máte kroužků? já chodím na: keramiku, judo, klavír a do a ještě do takového divadla. máma s tátou chtějí abych se učila, ale já na tu školu KAŠLU!!! (teď míň) táta mi řek že sebere kroužky pak sebral Wifi a to mě naštvalo to znamená že sem se snažila u testu u kterého jsem o něm řekla až ve 20:00. takže když sem dostala 1 tak mi jí vrátil!

Komentáře

psíčánek(Pejsci a kočičky atd....)

Taky nechápu, co je na tom Ledovým království tak populární, stejně jako u winx a monster high. Je to pro malý děti, ale já jsem zjistila, že to sledujou i 15 letý holky. Vrchol už byl, když jsem zjistila, že 30letá ženská sleduje my little ponny!!!

psíčánekTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.