Fashion Designer World Tour
Hra - Fashion Designer World Tour
Video se načítá
Gemini School
Hra - Gemini School
Video se načítá
Runway Beauty Secrets
Hra - Runway Beauty Secrets
Video se načítá
Hannah Montana Real Haircuts
Hra - Hannah Montana Real Haircuts
Video se načítá
 

emma watson

na ostrově

všššššš,všššš. "ahahhh" zasténala Selena. "moře" začala si vzpomínat na poslední chvilky předtím než se objevila na pláži. "moře......pád........prkno....." Selena se posadila. rozhlédla se kolem a viděla že je na pláži na které ale nikdo není. podívala se na sebe uviděla nějaké roztrhané mokré hadry. "to bylo asi moje oblečení."

řekla si Selena. Postavila se ale jakmile se postavila podlomili se jí nohy a spadla. byla velmi slabá. pokusila se zvednout ještě jedou a........ a už, už málem spadla ale chytla se. do očí jí spadli její blonďaté vlasy. Selena objala větev stromu. a za chvilku jí to přestalo bavit jenom se pokoušet  postavit. lehla si a listy co byli na zemi se přikryla. usnula. probudila se až ráno teď už nebyla tak slabá. postavila se a rozhlédla. potom si prošla celí ostrov. "ale ne! jsem na ostrově!" vykřikla Selena a rozplakala se. "už nikdy neuvidím svá zvířata" naříkala. Pak si uvědomila že bude mít asi tady někde i taštičku třeba tam bude mít mobil. rozběhla se na místo na které ji vyplavilo moře. a opravdu byla tam. rozepla jí a celou jí vysypala. ano mobil tam sice byl. ale byl vybitý. Seleně se také ulevilo že jí nenavlhl. začala hledat nabíječku. sice jí našla, ale kam jí zapojit? Selena pochopila že pomoci se nedovolá. Selena se znovu rozplakala. Její krásná bílá tvář teď byla zčervenalá pláčem a její blankytně modré oči byli zaslzeny. pak uviděla svoje surfařské prkno. bylo přelomené vejpůl. Selenu ale něco napadlo. Přiběhla k vykotlanému kmenu a vzala do ruky mušličku. Nejdříve nakreslila mušlí prknu a pak začala vyřezávat. za 4 a 20 hodin bylo prkno vyřezané. "KONEČNĚ!!!" vykřikla radostně Selena. podívala se na moře ale vlny nebyli. leda že by si udělala ještě loďku.

v noci Selena nemohla  usnout. najednou uviděla jak nad ostrovem letí helikoptéra. zapálila pochodně a začala křičet, skákat, volat a mávat pochodněmi. Všimli si jí. přiletěli dolů a otevřeli dveře. Selena přiběhla k helikoptéře. pilot vyšel ze dveří a zeptal se jí. "co tu děláš ty káčo pitomá? chceš podpálit ostrov?" Selena se na něj podívala a řekla "mě tu vyplavilo moře a snažila jsem se dovolat pomoci." Seleně stekla po tváři slza.

"tak dělej! naskoč si!" odsekl jí pilot a odešel do kabiny. Selena si sedla. "jak se jmenuješ?" řekl znechuceně pilot. " já... já..."koktala Selena." jsem Selena." "a dál" odsekl pilot. "Sladká." odpověděla Selena.

"odkud jsi?"  řekl znechuceně pilot. "z Francie.... tedy spíše z Paříže." "doletím tam s tebou ale domu pojedeš sama"  řekl a podíval se na ní jak na vraha.

 


 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.