Ema's books blog

Život Slečny Neviditelné

Ahoj! 

Mám tady po dlouhé době zase článek tak doufám že se zalíbí. 

MŮJ PŘÍBĚH 

Všechno začalo mou dobrotou. Chodila jsem do druhé třídy. Občas jsem si do školy vzala peníze, abych si koupila sušenku ap. vždy když jedna spolužáčka uviděla že mám peníze, zeptala se mně jestli bych jí nemohla něco koupit, že mi to vrátí. A já vždy přistoupila. Po měsíci mi to začalo být divně že mi zatím nic nevrátila. Tak jsem to řekla mámě. Okamžitě mi řekla abych spolužačce zítra řekla ať mi peníze vrátí. Po týdnu za mnou přišla, v ruce držící peněženku. Do ruky mi vložila 5 korun. „Ale já ti dávala víc!” řekla jsem jí. „My jsme chudí takže víc ti dát nemůžu”. Já jí to snědla i s navijákem. Ano, byla jsem hloupá.

Jako po mávnutí kouzelným proutkem, byli jsme v 3. třídě. Spolužačky mi nadávaly do ubulené podprsenky. Nebylo to nic strašného, jen občas řekly „Hele jde sem ubulená podprsenka”. Samozřejmě mi to bylo líto. Na(ne)štěstí, ony nadávaly i jiným dětem. Zřejmě to nějáké dítě řeklo učitelovi či to on vypozoroval sám, jednoho dne jsme to začaly řešit. Je to zastrašilo a alespoň mne již neotravují. Na doporučení učitele jsem si jich přestala všímat. A stala jsem se pro nemám neviditelnou. Ale jak se stává, ty nejhorší snadněji získají moc. Když jsem se stala neviditelnou pro ně, tak i pro ostatní. A zůstala jsem jí i pro ostatní. I někteří učitelé si mně nevšímají, což je mi líto ještě víc.(Na DV jsme hráli "Vrah na diskotéce". Mě zabili jako první. Ale zrovna začal hrát moje oblíbená písnička, tak jsem začala tančit na podlaze. Přímo před učitelkou. Poté zabili mojí kamarádku, která také začala tančit na podlaze. Učitelka řekla „Podívejte se máme tady i tančící mrtvolu!”. A na koho ukázala? Samožrejmě že na mojí kamarádku.)


Výhody a nevýhody neviditelných

(Psala jsem z vlastních zkušeností. Je ale možné že nejste tak neviditelné jak si myslíte. Ema Knihomolová nemůže za škody způsobené příliš nízkou neviditelností.

Výhody

1. Přijdete o minutu pozdě? Nevadí! Učitel si toho ani nevšimne!

2. Všude se protáhnete! I když jste nejvyšší ze třídy!

3. Ostatní o vás mají asi takovýto obrázek „Ema? Jó ta je v pohodě”

Nevhody

1. Máte větší pravděpodobnost že na vás zaůtočí drbny.

2. Nemáte moc kamarádů. A občas je z toho člověku smutno, že?

3. Pokud se navíc neumíte projevit, je možné že když jste hodná a slušná, učitel vás vyhodnotí jako drzou, protože si potichu zpíváte Melanie Martinez, přičemž on si myslí že mu nadáváte.


Doufám že jste si článek užily! Pokud se vám líbil dejte plus a jukněte i na other články. 

A ještě jedna věc:

Který článek by jste chtěli příště?

a) Něco podobného nebo výhody a nevýhody

b) Zkus něco jiného!

d) Recenzi nebo povídku

e) Rozhovor nebo o sobě

A nakonec:

Proč je život těžký? Protože jsem to já.

- Život

————————————

Full HD life 

———————————

Zase na čtenou!

Em



Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.