Ema's books blog

The Sims 4 - Přilběh Aurélie Němcové

Ahojkys! 

Vítejte u dalšího článku! Tentokrát o mé nové simince Aurélii!

OMLUVA: Na počítači nejde internet a já sem nemohla přidat obrázky. Za to se omlouvám.


Mladá siminka Aurélie se přestěhovala do nového domu v Vrbobé zátoce. „Perfektní!” pomyslel a si a vyrazila dovnitř. Dům si zařídila přesně podle svých snů. Spousta dřevěného nábytku. Její milý sousedé jí přichystali slavnost, ona však zůstala jen hodinu protože  musela do práce. Všimla si tam milého simíka s blond vlasy a hnědými očima. Tentýž simík jí poslal zprávu: 

Napadlo mě že protiklady se možná opravdu přitahují. Třeba je to šílený nápad, ale co takhle zajít do restaurace Gurmánská vyhlídka?(Btw. tuhle restauraci vlastní moje druhá rodina!)Snad nás čeká nejen kulinářský zážitek...

Aurélie na nic nečekala a vyrazila do vedlejšího města. Naneštěstí bylo v restauraci plno a navíc se Aurélii udělalo špatně z davu(je samotářka). Proto se s Petrem vydala k sobě domů. Chvilku si povídali ale potom Aurélie zahlédla skvělý námět pro svoje fotografie a beze slova se vydala před dům. Nafotila šest normálních fotek a čtyři fotky chabé kvality. Petr mezitím hrál na počítači a pak se vydala domů. Proto Aurélie začala dopisovat na přeskáčku dvě svoje rozepsané knihy(Princezna a Drak, Smutný rádce). Brzy obě knihy dopsala, poslala je vlastním nákladem do tiskárny a vyrazila spát.

Ráno se probudila do pěkného slunného dne. Hodila do sebe snídani a vyrazila do své nové práce-Knihkupectví Mrožovsky. Na to že zde byla pouhé dva dny jí hned povýšili. Celá šťastná Aurélie si u stánku s ovocem koupila Zakázané ovoce. Když ho dojedla nevřila vlastním očím byla celá zelená a měla na sobě lístečky! A z nenáviděného slunce jí bylo najednou dobře!

Chtěli by jste další díl?

Ema





Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.