Eliščin Internetový bloček

Reakce na Pavlovu fanynku - Letěl mobil z okna?

Ahoj

Předem chci říct, že nejde o výsměch, ale pouze o reakci, která má pobavit.



Celý příběh začal když si mě tato paní všimla. A začala mi psát, kvůli Pavlovi. Že by mě ráda protlačila. Že, je asistentka jednoho pána manažera, kterého znám taky tak trochu osobně. Díky známosti s Pavlem jsem se dozvěděla, že je to lež. Že to asistentka není.  



No to by snad jako vysvětlení mohlo stačit.



Když jsem ji poznala, dávala na Facebook, relativně neškodný příspěvky. Teda až na svoje děti. Ty já bych tam jako rodič osobně nedala... Možná výjimečně. Ale dobře. Jeji věc. 



Situace se začala kazit nebo spíše měnit v době, kdy dávala příspěvky na Facebook, kde její syn hraje na klavír. Říkám si ... Fajn Pěkně hraje. Proč ne. Jenže pravda vyšla na jevo kdy si ji Pavel a Janis zablokovali (mé pravidelné čtenářky ví, o Kom je řeč). 



V jednom příspěvku se prořekla tim stylem, že: 


"Myslela jsem si, že mě k Pavlovi zavede Alex, ale potom... Však ty víš".



To už jsem věděla, že je něco špatně.



Další příspěvek, který mi částečně zůstal v hlavě je (byl), že se dívala na povídání s Janisem. A psala tam něco ve stylu:



"Janis je něco jako můj otec a učitel"... To už jsem se fakt nemohla udržet. A musela jsem se začít smát. Jakmile mě to přešlo, nenapadlo mě nic lepšího, že to pošlu Janisovi. No, jeho reakci si asi jistě dovedete představit.



Dál tam začala psát, že měla vidiny. Vidiny hořícího okna. Vidiny toho co se dělo na koncertě. Nebo respektive, to co se na tom koncertě dít bude. A, že viděla jakousi modrou září. 



Taky si myslela, že se to mezi ní a Pavlem spraví a měla to vypočítané přesně na den. No, to radši nechám bez komentáře.



Můj názor je takový, že si Pavla spíš oddaluje. Než přibližuje, přitahuje. Že si zakládá několik účtu, jen proto, aby se k němu dostala... No,... Nevím. Pavel už z ní má určitě dost. 



Ano chápu. Někdy se stane, že si založim nový účet když mě tam Facebook nechce pustit. To je pochopitelné, ale abych se dostala ke svýmu oblíbenému zpěvákovi a psala mu tohle... To mi přijde zbytečné.



Já fakt obdivuji Janise a Pavla, že na to mají pořád nervy. Já bych to už asi nezvládala. Nechápu, že mají sílu ji blokovat... Pořád. Mám k nim velký respekt i když to tak občas nevypadá.



Jak říkám. Nejde o pohoršování. Jsou to moje trable posledních pár všedních dní. A upřímně se bojím o Pavla i Janise...



U dalšího článku 



Ahoj




Btw: po 3 letech pocitů, že svůj telefon vyhodím z okna nebo hůř... K tomu pocitu nedošlo. Svůj telefon pořád mám a úroveň mého psychického zdraví z jejich příspěvků je mírně poničená a pokroucená,ale věřím, že se to ještě spraví... Ehm... Teda snad.








Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Ano, ano. Situace zašla už tak daleko, že jsem musela reagovat. ...smajl

Edit 09:05: Ne, svůj mobil. jsem nevyhodili i když po čtení jejich příspěvků o Astrologii a lásce a nadpřirozenu jsem měla 100 chutí to udělat.

Edit 09:06: Nevyhodila

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.