Eliščin Internetový bloček

První novoroční ask - Tetování,rok 2017,Silvestr

Ahoj,

Dnes tu mám první pořádný článek v tom to roce.Tentokrát to bude ASK! Pokud  budu mít více otázek,tak udělám i další část.Dolů do komentářů mi můžete napsat,jak jste si užili Silvestra a jestli jste si dali nějaká předsevzetí :). Tak jo jdeme na to :).


1.Máš ráda zimu? - No zimu jako takovou ráda mám,vždycky se nejvíc těším na Silvestra a na Vánoce.Hlavně na sníh! Letos jsem se těšila nejvíc protože jsem věděla,že na Vánoce bude sněžit a sněžilo! Teda aspon u Nás :D.


2.Co očekáváš od roku 2017? - Aby byl tak skvělý jako rok 2016.Prostě abych neměla žádné protíže at už v rodině nebo s kamarády.Nic víc neočekávám.


3.Obáváš se roku 2017 nebo se na něj těšíš? No těším se i se ho obavám,protože nevím co mi může přinést a co vzít,takže u mně je to tak na půl.


4.Co tě naposled rozbrečelo? - Nevzpomínám si,že by mě ted něco rozbrečelo.Sice mě dokáže rozbrečet hodně věcí,ale ted si na nic nevzpomenu.


5.Už jsi někdy jedla nějaké exotické ovoce? - Jednou jsem ochutnala Kaki a nijak mě to teda neoslovilo :D.




 

7.Jak jsi prožila Silvestra? - Byla jsem doma s rodinou a pojídala jsem chlebíčky a hráli jsme stolní hry.



8.Kterou knihu jsi naposledy četla? - Naposledy jsem četla Deník mimonky,a Deník malé blondýnky (mě prostě baví knížky tohoto tipu)



9.Jsi spíše pesimista nebo optimista? - Většinou jsem optimista,ale mám dny kdy dokáži být i pesimistou ,ale jsem spíše optimista :).


10.Stalo se ti někdy, že jsi uvízla v nějaké místnosti, tak, že jsi tam zůstala třeba zamčená nebo tak víc jak půl hodiny? - Díky bohu nestalo,a upřímně nevím co bych dělala kdyby se mi to opravdu stalo :D.


11.Když se v noci probudíš, máš hlad? - Ne :D to se mi ještě nestalo.



12.Koukáš se na telku v jednu hodinu ráno? - Nekoukám,teda pokud není silvestr,že :D.



13.Zpíváš si ve sprše / vaně? - Magor sice jsem,ale že bych si zpívala ve sprše,to ne.Takhle daleko jsem nedošla :D.




14.Jsi na opuštěném ostrově, co by sis s sebou vzala (jen tři věci)? - Vzala bych si nejlepší kamarádku,podepsanou fotku od Pavla Vítka (nebo něco s Pavlem) protože vím,že bych bez toho nepřežila,a asi bych si vzala jídlo :D


Už jste mysleli,že ho sem nedám co? :D (velice úchylný úsměv)



15.Nechala by sis udělat tetování? - No ted asi ne,ale kdybych si někdy  chtěla v budoucnu udělat tetování tak by něco pro mě muselo znamenat.


16.Měla jsi někdy něco zlomeného? - Ano,v 6 letech jsem měla zlomenou pravou nohu,prostě jsem si sánkovala a najednou skokánek a křup,noha byla zlomená :D.

 

 

 Tak jo z dnešního asku je to všechno,vím,že to možná nebylo nic moc,ale to bylo na rozjezd a při dalších ascích vás zase budu zásobovat svými retardovanými odpovědmi.Pokud by jste měli nějaké otázky můžete mi je psát do zpráv nebo se podívat na můj profil tam najdete většimu odpovědí.Tak jo to už je vážně všechno snad se vám článek líbil a u dalšího článku...

 

AHOJ! 


Komentáře

terikhříbátkoVIP(Poradna pro holky)

Já se sestrou plánujeme dnes ze sněhu postavit Olafa. smajl
Já se naposledy rozbrečela u Titanicusmajl
Jo Kaki je hnusný, ale chutná mi mango ze španělskasmajl
Deník Mimoňky jsem taky četla. A četla si už všechny díly?
Tak to já došla dál než tysmajl Já si někdy ve sprše zpívámsmajl Ale jen někdysmajl

Sakra jsem se nějak moc rozkecalasmajlsmajl

terikhříbátkoTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.