Eliščin Internetový bloček

Informačka - články do budoucna

Ahoj

Ano uvědomuji si, že moje tvorba na blog upadá, ale tím, že se nikam nesmí a skoro vůbec nic se neděje, a taky tím, že jsem teď měla trochu horší období co se týče psychiky a vztahů , ale přísahám, že jak mile se zase rozjede školní rok budu se snažit psát o něčem jiném. 


Momentálně se spíš snažím zapracovat na své psychice a přestat se sebepoškozováním. Ano i mě to postihlo. Udělala jsem to 3 krát a nafackovala bych si.  

Dopadla jsem tak díky Anežce a jejím narážkám na mou osobu. Ne nejsem na žádné léčbě jsem doma. A pokud možno chci doma být i dál.  Snažte se do toho nespadnout. Pak se z toho těžko dostává. Jsem ráda, že o tom neví můj oblíbený zpěvák. To bych asi nepřežila. 



To by bylo na vysvětlení proč nejsou normální témata. Snad už situace bude lepší a bude o čem psát.


U dalšího článku


Ahoj

Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Vieš, ono o mentálnom zdraví a tak nie je až tak zlé hovoriť, ľudia tak aspoň pochopia prečo je človek menej aktívny, a tiež im to môže dať aj nejakú tú radu do života.
Takže netreba zabúdať, že v prvom rade si TY a tvoje zdravie, až potom blog a podobné veci.
Dúfam, že sa všetko rýchlo zase urovná, si silná, dáš to! smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

Lucy Lupinová: děkuji. Já taky. Nesáhla jsem na to skoro celou karanténu (bez antidepresiv) což je myslím dobrý začátek a dobrá cesta k tomu přestat. Uvidím co semnou udělá škola....

elaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.