Eliščin Internetový bloček

Menší vysvětlení - změny nálad na blogu?

Ahoj

Teď když jsem si trochu odpočinula musím se k něčemu vyjádřit. V roce 2017 jsem začala upadat do jistého vyhoření protože jsem si toho naložila trochu moc a do toho semnou mlátila puberta a to se začalo odvíjet na kvalitě mých článků. 

Do toho jsem začala zažívat šikanu. Což mi taky nepřidalo a já začala mít psychické problémy. Začala jsem se sebepoškozovat. Možná si říkáte proč to píšu , když jsem skončila. Bohužel se to týká i blogu.

Já chápu co si teď o mě myslíte, ale když od většiny kamarádů za poslední 4 roky dostanete pořádnou čočku a udělají na vás několik podrazů za pár měsíců, tak si to tělo řekne dost. Obzvláště když máte jistý spánkový deficit a od 3 hodin nespíte.

A neustále musíte myslet na to co se stalo, proč se to stalo, kde jste udělali chybu. To člověku opravdu nepřidá.

Chápu, že můj věk je díky mým náladám trochu zavádějící, ale když neřešíte nic jiného než školu, tak vám z toho prostě hrabe.


Rozhodně nechci aby mě kdokoliv litoval. Spíš chci s čistou hlavou vysvětlit co se vlastně stalo a , že jiný vysvětlení prostě nemám. Ano říkala jsem , že končím , ale zrovna toto je záležitost, která se týká i vás a já doufám, že to nějak pochopíte.


Momentálně mi je docela dobře, tak snad se moje produktivita zlepší. A tady s tím se mi asi podařilo přestat takže tak.

Začali to odnášet lidí , které mám ráda, takže pro mě to byl jasný signál, že už je toho trochu moc. Momentálně ve škole nejsem protože jsem začala chodit na terapie (se sebepoškozováním to nemá nic společného). 

To je asi vše co vám k tomu můžu říct.





U dalšího článku


Ahoj


(Nejsem si jistá jestli jsem to už napsala).


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

Teším sa, že si vyhľadala nejakú odbornú pomoc. Človek predsa nemusí všetko zvládať sám, to sa často žiaľ ani nedá. smajl
Držím palce, drž sa! smajl

Lucy LupinováTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.