Eliščin Internetový bloček

Jak to doopravdy bylo? BYLA JSEM ZMANIPULOVANÁ!?

Ahoj

Možná vás zajímá co se se mnou děje. Upřímně učení mám víc než dost. Online hodiny jsou v pohodě. Ale k věci, v posledním článku jsem si psala, že prostě potřebuju vypnout a že potřebuju se jakoby odpojit od negativních lidí (ťuk ťuk ťuk) a musím říct, že zatím se mi to daří. Jsem teď víc spokojená protože se ke mě vrátil přítel. Rozešel jsme se kvůli jedny žárlivý, egoistický, majetnický holce která nezná rozdíl mezi kamarádstvím a vztahem. Prostě složité. No díky bohu vrátil se mi a oba jsme uznali, že jsme byli tou "kamarádkou zmanipulovaný. Takže jsem se musela vzpamatovat. Věřte mi, že tahleta situace není vůbec příjemná. Až budete starší tak to pochopíte. To jsou jakoby ty největší důvody proč jsem se tu neukázal. 

Upřímně vám to nepřeju. Nebudu se tu vymlouvat na Covid ani na to že mám moc učení a, že to vůbec nezvládám protože to většina z Vás má určitě taky tak.


Jak jsem poznala , že jsem zmanipulovaná?

No prostě jsem o tom s přítelem mluvila a nějak jsem si dala souvislosti dohromady. U mě se to projevovalo tak , že jsem tu kamarádku poslouchala na slovo a ochotně jí se vším pomáhala protože jsem si myslela, že to dělám jakoby že slušnosti. Jenže se mi zároveň vracelo to špatný co mi ta kamarádka provedla. Postupem karantény a toho co jsme si s přítelem psali, mi došlo, že ji nesnáší za to, že mě s mým současným přítelem rozdělila. A když jste zmanipulování a nenávidíte tak mi věřte, že je to opravdu nepříjemná kombinace. Kolikrát jsem popíjela odpolední kávu a na tu bývalou kamaradka jsem si vzpomněla. Cítila jsem se jako blázen. Nespala jsem kvůli tomu. Jednu dobu mě přestali bavit činnosti, který jsem dělala ráda. Chtěla jsem z toho přátelství odejít. Jenže vychovatelka měla jiný názor a zároveň mi něco bránilo odejít a taky jsem tak trochu tohle dělala kvůli kamarádce, která před dvěma lety zemřela. Takže jsem se snažila vycházet a teď když je Covid tak s odstupem času vidím, že to byla blbost...  Prostě jsem byla zmanipulovana kamarádkou a vychovatelkou. A zároveň jsem potlačovala nenávist. Jak říkám nechci si tady nějak stěžovat, ale chci aby jste věděli co se dělo .. 

Chci se taky omluvit za kvalitu a chyby ve článku,ale píšu ho přes mobil....


No snad jsem vám to nějak srozumitelně vysvětlila. Zbytek vám kdyžtak napíšu dolů do komentářů. Nevím jestli ještě dneska ale, během víkendu...


Omlouvám se za svoji příšernou kvalitu vysvětlování,ale snad jste to pochopili aspoň trochu.


U dalšího článku...


Ahoj


(Bohužel jsem si nic z toho nevymyslela... Všechno je to pravda :()

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.