Eliščin Internetový bloček

Pohádka o tom jak Ela potkala Otakara :D

Ahoj
Dnes vám chci předat nemilou zkušenost. Opět nejde o stěhování. Jde pouze o malou radu vám mladším. Je možné že se s tím to v budoucnu setkáte. Vůbec jsem to sem tahat nechtěla, ale potřebuju se vypsat.
Všechno to začalo ve druháku na střední škole. Seznámila jsem se s jedním klukem. V tomto článku mu budu říkat Otakar (ten by mi dal kdyby to zjistil :D). No a tak jsme se postupně začali bavit. No a co Eliška (ano, jmenuji se Eliška pokud vám to nedošlo podle přezdívky)? Samozřejmě jsem se zamilovala. To by bylo ještě v pohodě, jenže ona do něj v té době byla zamilovaná (a je pořád) moje současná spolužačka. Jenže ona není zamilovaná ona je fixovaná. Takže když se k němu dostane, tak jiní jeho kamarádi mají smůlu. Postupem času mi řekl taky, že by to jako semnou zkusil. A já, že teda jo. Jenže tím jsem si způsobila peklo. Protože se to dozvěděla ta holka, která je do něj platonicky zamilovaná. Já jsem ji to samozřejmě  neřekla. Protože se mě na to zeptala v nejlepší chvíli. Jasně jsem ji řekla, že se o tom bavit nechci. Jenže ona nepřestala. Takže mě efektivně vytočila. A tím pádem jsem řekla , že ne. A skončilo to pro mě tím, že jsem skončila u vychovatelky a vyšla z toho jako největší blázen. Víte ona si myslí že jsou BFF jenže ta pravda je jiná a já tu pravdu znám. Než mi začněte psát že to vidím moc černě musím podotknout, že Anežka tohle dělá všem holkám, který se na Otakara podívají. A ne, nežárlí. Ona ho chce jen pro sebe. Ale k věci. Takže to pro mě skončilo průšvihem. Nevím co mu Anežka následně navykládala, ale on se pak se mnou rozešel. Protože ho naše Anežka zmanipulova. Ale moc si tím nepomohla protože k ní nešel. Co myslíte, že to udělalo semnou? Začala jsem nenávidět... Drželo se mě to 2 roky. Aby toho nebylo málo, Anežka na mě začala volat kamarády a tvrdit, že ji pomlouvam. Prý jsem psala kamarádům že ona je ta nejhorší. Ne takhle Jsem to neřekla, kamarádům, kterým věřím. Ale nechvalila jsem ji za to. Takže ten její kamarád že mě udělal tu nejhorší. A já jsem se sesypala ještě víc. Došlo to do takové fáze, že jsem se jich jednu dobu bála. Ne já jsem nikdy nikoho nepomlouvala. Jen jsem prostě začala situaci vidět jinak. Dva roky jsem se utápěla v úzkostech. Došlo to do takové fáze, že jsem se změnila na tolik, že mě ani vlastní rodina nepoznala. Skoro rok jsme se s Anežkou nebavili. Pak to tak nějak ustalo protože naše společná kamarádka umřela. A ted o mě zase Anežka šíří drby že údajně rozvracim přátelství. Psal mi to Otakar protože právě jemu to psala. Takže jsem momentálně dost vytočená. Já jsem se s ní nikdy na základce nebavila (ano chodili jsme na stejnou základku z Anežkou) a věděla jsem proč. Naštěstí jsem si s Otakarem všechno postupně vyřikala a zase jsme dva měsíce spolu. Jenom Anežce se to nějak nelíbí. Jenže mě to nezajímá, protože vím že Otakar o naší Anežku nestál a , že Anežky láska je jedno stranná. 


Ne nic z toho jsem si nevymyslela. Je to z mého života.


Poučení: nikdy nedejte na první dojem ono to vždycky dopadne jinak. Buď dobře a nebo špatně. A ne každý člověk ve Vašem životě, je opravdu kamarád za kterého se vydává.

U dalšího článku

Ahoj

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.