Eliščin Internetový bloček

Youtube tag - Kamera,klapka,jedem!

Ahoj,

Vítám vás u dalšího smyslu plného článku.Vím,že v posledních měsících vůbec tag nebo pořádný článek nevyšel,ale již není čas a HPD mne nebaví tolik,jako dřív.Nevím kdy se dostanu k dalšímu článku,ale snad to bude brzo mám takový pocit,že by to bylo potřeba. Možná ne všichni ví,že občas něco natočím na youtube s kamarádkou,ale ti co čtou můj blog delší dobu,tak to vědí...No už dost nesmyslného okecávání a můžem jít na to! (Za případné pravopisné chyby se omlouvám).



1.Jak dlouho už točíš?

Asi od Ledna 2017.Ale už ne tolik jako dřív,spíš občas něco natáčím s kamarádkami,když mě pozvou do svých videii.Chtěla bych točit sama za sebe,ale nemám potřebné vybavení a čas :(.



2.Co tě přivedlo k natáčení?

No,napřed to začalo tak,že jsem se na youtube pohybovala v okolí hudby a seriálů a dívala se na ně.Potom jsem postupně začala odebírat nějaké známější youtubery.Takhle to pokračovalo 2 roky,až jsem přešla ze základky na střední.Jednou jsem takhle seděla s kamarádkou na pokoji,a zeptala se jí co budeme dělat. A ona řekla,že by jsme mohli něco natočit na youtube (ona již točila).Ze začátku se mi do toho moc nechtělo,ale přemluvila mě,no a takhle nějak to začalo :D.


[Unsupported element format]

3.Kdy si myslíš,že přestaneš natáčet?

No tak o tomhle začnu uvažovat,až ta chvíle nastane,zatím nepřemýšlím nad tím co bude za rok,za 2. A nebo seknu s youtube až skončí jedna z mých kamarádek,ale není to jisté.







Ano já vím,že je tento článek krátký,ale pro člověka,který nemá prostředky na natáčení a občas natáčí s kamarádkami,tak se moc použitelných otázek nenašla. Snad vám to nevadí. Nevím co bych měla dodat snad jen to,že taguju osobu,která natáčí na youtube.


U dalšího článku....


Ahoj


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.