Eliščin Internetový bloček

Hudební TaG- Jde se zpívat (lepší název nemám)

Ahoj

Vítejte u dalšího nudného článku o ničem jak by si někteří jistě řekli. S tímto článkem se dělám už od včera jo od včera. Od 15.10 abych byla přesná. Můj hudební vkus není takový jak by jste očekávali,ale kdyby jsme byli stejní tak by na světě byla nuda no ne? Prosím všechny 11 leté slečny aby si svoje komentáře nechali pro sebe (možná to vypadá,že nesnesu kritiku,ale já ji snesu tohle je takové malé upozornění :)).No už dost okecávání a jdem na to otázky jsem našla na internetu. 

 

1.Jaké hudební styly posloucháš? 

Já nejvíc  poslouchám český Pop už dá se říct od mala.Vyrůstala jsem na tom a neměnila bych.Možná jsem divná ale mě baví být divná.Dřív jsem poslouchala Beatles,Hanu Zagorovou,One Direction dokonce jsem si prošla i Justinem Biebrem ale ty časy jsou pryč. Ted převážně poslouchám Pavla Vítka a další české interprety.  

 

2.Jakou hudbu posloucháš?

Českou klasiku jako jsou známé hity. Občas nějaké ty Americké známé hity ale to minimálně.Prostě se držím u českých písniček.A převážně to jsou písničky z 80 a 90 let. Jo jsem divná.

 

 

3.Jakou písničku máš ráda od inpreta ,kterého nesnášíš?

Eh,jak můžu mít ráda písničky od interpreta,kterého nesnáším? No v lásce zrovna 2 krát nemám Mattyho Brapse a Justina Biebra (omlouvám se).Tihle zpěváci mi nikdy sympatičtí nebyli a asi nikdy nebudou.Ale jedna kapela by se našla a to Olimpic.Písnička se mi líbí ale kapelu nemusím.

 

 

 

4.Jakou písničku máš na budíku? A znechutila se ti?

Přesně proto si na budík dávám klasické vyzvánění z telefonu aby se mi žádná písnička neznechutila. Možná jsem si tam jako mladší nějaké písničky dávala ale ted zůstávám u klasických vyzvánění.

 

 

 5.Hraješ na nějaký hudební nástroj?

Od první třídy jsem chodila na flétnu ale jak mile skončila základka tak,i já jsem s hraním skončila. Ale ted budu muset začít s flétnou znovu protože,jsem v dramatickém kroužku práskla,že na ní hraju. Né já nechci! Že,já raději nedržela pusu :D.

 

 

6.Jakého hudebního interpreta by jsi ráda potkala? 

Možná to bude znít hodně divně ale ráda bych na živo viděla Karla Gotta protože,ten patří do mého hudebního vkusu.A také bych ještě jednou chtěla potkat svého nejoblíbenějšího zpěváka Pavla Vítka protože to byl pro mně nezapomenutelný zážitek.

 

 

 

.7. Oblíbený soundrack z filmu?

Mezi mé oblíbené soundtracky patří písnička z filmu Titanic My heart will go on. A písnička z pomády Grease Lighting. Toto jsou moje oblíbené písničky z filmů.

 

 

 

 8.Máš nějaký hudební muzikál,operu,hudební film?

Nejoblíbenější hudební film nemám asi žádný.Můj oblíbený muzikál je Mamma mia a oblíbenou operu nemám žádnou. 

 

 

 

Ok,to by myslím stačilo,snad jste se neunudili k smrti.Jako další taguju hráčku Josefu protože mě o to požádala. Tak snad se vám článek líbil protože mi vzal pár hodin mého reálného života a já se nebudu dělat s článkem jen tak pro srandu králíkům (jak se říká). Už vás nechám žít a budu si dělat svoje věci. U dalšího článku -

ČÁU!  

 

Komentáře

ela(Zvířata,Youtube,Seriály)

bake rols: Nemyslela jsem to tak smajl. Bylo to mířeno na pár chytrých jedinců (trolly a podobně). Víš jak to u některých chodí. Člověk udělá článek a hned nějaký chytrák napíše co tam mám všechno špatně,jako by jeho články za něco stály (neříkám,že moje články za něco stojí). A převážně tu jsou holčiny ve tvém věku (NECHCI NIKOHO URAZIT). A taky neříkám,že všechny články jsou špatné. Prostě jsem to tu napsala kvůli takovým těm chytrákům,nešlo mi o to nikoho urazit.

(Pokud jsem někoho urazila,omlouvám se.Snažila jsem se to pouze vysvětlit).

V pohodě smajl

elaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.