ehm.. Blog?

Jseš dámička? NEBUĎ!!

Nejhorší, co může holka udělat, je být až moc velká dámička nebo prostě BLBKA.

Na začátek malé video, abych vás trochu naladila:

PUSŤTE SI TO SE ZVUKEM

Samozřejmě se nejedná jenom o facebook, ale i o reálný život. A v reálném životě máme ještě více broblémů.



1. KLUCI

Bože lidi -_- To se vážně musíte po rozchodu s klukem řezat, s nikým se nebavit, a ještě to všude rozhlašovat, aby vás všem bylo jaksepatří líto? Tohle mě štve ze všeho nejvíc, jakou z toho děláte tragédii, já osobně jsem nikdy kluka neměla, ani ho zatím nechci. Ale znám holky ze třídy, z táborů, prostě odevšad, skoro všechny po rozchodu probrečeli minimálně jednu noc a pak se týden s nikým nebavili. Blbý taky je, když se holka nechce kamarádit s klukem, protože by se jí ostatní smály. Problém není v té dívce, ale v těch ostatních. Podle mě jsou kluci lepší kamarádi než holky, ale musíte na sobě trochu zamakat, normální fajn kluk se s přemalovanýma pipkama, které neuzvednou ani čivavu, vážně kamarádit nebude. 


2. URÁŽLIVOST

Vaše, ehm, BFF (nemám to označení ráda) si vyrazila někam, ale vám o tom neřekla. Bože, to je strašný! Urazíte se, nebavíte se s ní, a tak dále. Rozhovor po shledání se většinou odehrává takhle:

 A: Ahoj, jsem zpátky!

B: Tys mi o tom neřekla!! Vždyť jsme BFF, všechno si musíme říkat! ( Naštvaný pohled, popřípadě vzlyk)

A: I to, že jsem si vyrazila s našima na oběd?

B: Jo! A víš co? Já už se s tebou nebudu bavit! Nech mě na pokoji! (Následuje vyběhnutí z místnosti a brečení na záchodě) .

Potom následuje buď to, že je holka uražená na celej svět, nebo ze sebe dělá chudinku.

K tomuhle si domyslete svoje, protože to má každý jinak.


3. TEPLENÍ

Tohle je snad v módě nebo co? Pořád vidím, jak si holky hrajou na teploušky, jak si klidně dají pusu, někdo mi říkal, že se to klukům líbí, ale snad ze sebe nebudete dělat totální k*rvu jen aby jste se zalíbily klukům!!! To už je vrchol, z toho úplně nemůžu, klidně bych všechny ty holky uškrtila. Ale je něco jiného, když jste opravdu homosexuál nebo bisexuál, takhle to není nic špatného, jsou to lidi, jako všichni, jen se narodili s malou vadkou. K tom si taky domyslete svoje.


Tímhle článkem nechci někoho pohoršit, jen pár lidí donutit, aby se nad sebou trochu zamyslely. A už vůbeč nechci říkat, že jste všechny takové!

 Díky za přečtení, ahoj :)  



Komentáře

janifer lopez(ANIME!)

Tenhle článek je skvělý, výstižný a já nevím co ještě tak či tak takovéhle holky nesnáším ve třídě jich máme asi tak 80% z celé třídy a ano nějaké jsou "přiteplené" nejsou to sice pusy atd... ale ty slova a jejich neustálé hlazení... brrr mě už to leze na nervy kdyby byli homosexuálové nebo bisexuálové tak nic neříkám ale tohle je divný

janifer lopezTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Otakarka El. Petřinská(Svěřování se,rady a zábav...)

Super článek, souhlasím s tebou! smajl A kluci mají rádi přiteplené holky, protože jim to přijde "hezké a roztomilé..." a ještě si u toho honí brko... Nevím, co je na tom tak super, ale tak ok, nikomu nic vymlouvat nebudu... smajl A někdy to ty holky už opravdu přehání, když se s něma ten kluk rozejde a pak ještě všude porovnávají svého bývalého se svým současným klukem, to úplně nesnáším... smajl

Otakarka El. PetřinskáTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Freyl

Souhlasím s tebou. Jen chci říct, že až budeš mít nějakého přítele a rozejdete se, tak ti to taky bude líto, věř mi.

FreylTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.