ehm.. Blog?

Chci být cool!! ◆ úvaha

V dnešní době chce každý zapadnout.


Ty taky.

Mladí lidé ustupují nátlaku společnosti, dělají to, co oni sami nechtějí. 

A proč? Protože to po nich jiní lidé chtějí.


,,Sebevědomí".

Ukázal vám někdo někdy obrázek a řekl: ,,Je to hnusný?" není to nic špatného, ale je to způsob, jak získat pochvalu a trochu si nabrat ego. Nebojte se říct ,,to se mi povedlo", myslím, že důležitější je upřímná pochvala a kritika, než jenom pochvala a ještě k tomu naprosto neupřímná.

Nebojte se snášet kritiku. Občas, když jsem někomu řekla chyby, tak se urazila a odpověděla: ,,chtěla bych vidět, jak bys to nakreslila ty!"


Upřímnost

Tohle téma už jsem trochu naznačila v předchozí kolonce. Pokud na lidi mluvím naprosto upřímně (samozřejmě jim nebudu říkat, že jsou tlustí a oškliví) tak se urazí. Druhá možnost viz. ,,sebevědomí". Jeden moudrý člověk řekl ,,s upřímností si moc přátel nenajdeš, ale najdeš si ty pravé." Zkus to taky.


Oblečení a zájmy

Není nic špatného na tom, chodit pěkně oblečená, ale když si vezmu něco, co se jinému člověku nelíbí a on se mi začne smát, tak jako he? Každý si vezme to, co mu vyhovuje, například já vůbec nechápu válku Android vs. Apple, každému vyhovuje něco jiného (Huawei ♥ :D ) To stejné se zájmy. Mám ráda zvířata, ale není to teď cool, a většina má se mnou kvůli tomu problém... Zase se musím smát :D


Nadávky a šikana

Určitě všichni známe streamera Fattypillowa. Já osobně si myslím, že popularitu získal tím, že nadává ostatním youtouberům, taky že to je jediné, co kromě žraní umí... Ale pokud máte jiný názor, respektuji ho a máte šanci ho projevit, tak do toho. A všimly jste si, že se vlastě lidem teď hodně nadává? Třeba kvůli tèm kravinám, co jsem objasnila předtím? A že ti kingové a královny třídy právě hodně nadávají? Slovo dokáže člověku neskutečně ublížit.


Prostě buďte takové, jaké být chcete a nenechte si od ostatních zkazit své sny a cíle.

Byla bych neuvěřitelně ráda, kdyby jste mi do komentáře či do zpráv napsaly, jestli vám článek otevřel oči, nestyďte se! Nikdo vás neodsuzuje! :-) Nebo váš příběh,  jak jste se změnily... Budu hodně ráda! :-)



A na závěr?


Ty jsi středem svého vesmíru nejdůležitějším člověkem na planetě jsi pro sebe samu ty. Ale jen pro sebe, ne pro ostatní, protože ty jsi ve SVÉM světě ta nejdůležitější osoba.


Krásné svátky a velkou dávku lásky vám přeje Lea, užívejte života! Ahooj! :-D 
 


Komentáře

peanut(MIJUJEME PONÍKY a KONÍKY)

Máš pravdu. Konečně někdo řekl, co si myslím ( kromě mě xD). Taky mám ráda zvířata, ale nikdo mě nechápe. Mám celkem ráda hlodavcesmajl Někdo když se řekne potkan, tak si představí špinavou, velkou, smradlavou krysu a já inteligentního, krásného, čistotného živočicha.smajl No nic, dávám +smajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajlsmajl

peanutTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Text ve článku je super, nápad taktéž, ale písmo... To, pod jednotlivými nadpisy je tak malé, že jde velmi špatně přečíst a to na konci je naopak tak velké, že než přečtu jednu větu v té úvaze, musím sjet kurzorem myši níž, protože se mi to pomalu nevejde na obrazovku. Škoda, článek je jinak velmi povedený.

SagkaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.