Barbie Skin Treatment
Hra - Barbie Skin Treatment
Video se načítá
Upon Reflection
Hra - Upon Reflection
Video se načítá
 

dream big - work hard

Tipy na knihy Duben 2016

Ahojky u nového článku. Dneska jsem se rozhodla že udělám další sérii nebo díl tipů na knihy. Já mám osobně moc ráda knížky. Ráda si čtu a pokud mě kniha zaujme a baví tak jsem schopná ji přečíst za dva dny. Z knihovny bych si nejradši vždycky odvezla stěhovací vůz plný knih. :D Tak už to nebudu zdržovat a jdeme na to. :-)

1. Jenom ponožky nestačí (Mark Lowery)

Tuto knížku mám moc ráda. Je vtipná a má roztomilý obal. Vypráví v ní kluk Michael o své svízelné situaci kdy se dozví že jeho rodiče jsou nudisté. Michael chodí na plavání, které mu vůbec nejde ale žije jen pro hvězdu plaveckého týmu Lucy Kingovou. Zhroutí se mu život když jednou přijde dřív domů a zjistí že jeho rodiče chodí po domě úplně nazí. Další katastrofou je to že jeho oslizlý bratr Ste s ní začal chodit a Michael zjistí že jí podvádí. Knížka je vtipná a zážitná.

  

2. Alice a dóóst dobrá rodinka - Alice a dóóst dobrý rande (Karen McCombieová)

Upřímně moc nevím co bych vám k těmto knihám řekla. Jsou to vlastně vtipné příběhy a díly knih vyprávějící o životě puberťačky Alice. Myslím si že je všichni znají a ví o čem mluvím. :-)

   

3. Výprava do bažin tygři 

Tohle není úplně normální a běžná kniha s nějakým dějem. Je to taková něco jako mini encyklopedie o tygrech, která mě zaujala protože mám moc ráda šelmy. Je k ní připojeno video ve, kterém je ukázka z výpravy k tygrům indickým. Prostě se mi líbila a myslím že kdo má rád zvířata a šelmy tak ty svoje taky najde. :D

  

4. Tajemná hora (Enid Blytonová)

Pokud jste viděly předchozí díl tipů na knihy tak jste postřehly že tohle je další díl této série knížek. Vypráví se v něm zase o třech kamarádech, kteří tentokrát jedou s maminkou do hor. Na jejich plánovanou tůru bohužel musí jít jen s přítelem rodiny od svých hostitelů protože si maminka vyvrkla kotník. Bohužel se v půlce cesty ztratí jejich vůdce a osli s ním. K tomu dojdou k tajemné hoře ze které pravidelně vylétá helikoptéra. Jaké tajemství hora skrývá? .....

 

Doufám že se vám článek líbil a přeju hezký zbytek čtvrtka. :D 

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.