dream big - work hard

Oblíbené zpěvačky

Ahoj vítám vás u nového článku a dnes na celebrity. První z této kategorie. Napíšu vám o nich trochu informací a nějaké písničky.

1. Taylor Swift

Je americká zpěvačka, která se narodila 13. prosince 1989 (26 let), v Pensylvánii. Její rodné jméno je Taylor Alison Swift. Většinou ji lidé přezdívají Tay nebo taky T Swizzle. Zpívá žánry country a pop. Povoláním je zpěvačka, textařka, kytaristka a herečka. Hraje na kytaru, piano a ukulele. Taylor má bratra Austina Swifta a rodiče Scotta a Andreu Swiftovy. Mezi její nejnovější písničky patří Wildest Dreams. Já mám od ní asi nejradši písničku  I Knew You Were Trouble.


 

 

2. Demi Lovato

Je také americká zpěvačka. Narodila se 20. srpna 1992( 23 let), v Novém Mexiku. Její  pravé jméno je Demetria Devonne Lovato. Jejími přezdívkami je Demi nebo Demz.   Zpívá žánry jako pop, rock, dance pop.Povoláním je zpěvačka, textařka a herečka. Hraje na piano a kytaru. Má dvě sestry Madison De La Garza a Dallas Lovato. Jejími rodiče jsou Patrick Lovato a Dianna De La Garza. Mezi její nejnovější písničky patří Confident. Mezi moje nejoblíbenější písničky patří Let It Go a Warrior.

 

3. Celeste Buckingham

Je slovenská zpěvačka. Narodila se 3. května 1995 ( 20 let), ve Švýcarsku. Její pravé jméno je Celeste Rizvana Buckingham. Zpívá žánry jako pop a rock. Mezi její asi nejznámější píseň patří RUN RUN RUN. Moje nejoblíbenější píseň je I Was Wrong s Majkem Spiritem.

  

 Doufám že se vám článek líbil a přeji hezké prázdniny. :-)))))))))

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.