dream big - work hard

Dermacol

Ahoj vítám vás u nového článku. Dnes vám představím kosmetickou značku Dermacol a chtěla bych jenom říct že takových článků o kosmetických značkách bych chtěla dělat víc. Tak jdeme na to a doufám že se vám to bude líbit. :-)))

Původní Dermacol kosmetika prvně začala ve filmovém studiu Barrandov v Praze v roce 1960 a od té doby zůstala pod českým vlastnictvím.  Brzy se odborníci z filmových studií spojili s dermatology z léčebné kosmetiky ústavu v Praze a společným úsilím vznikly nové lékařské principy a filmové makeupy ze, kterých byli makeup experti nadšení. Makeup Cover linie vyvinuta Dermacolem byla zahájena jako jedna z prvních ve svém druhu v Evropě i po celém světě. Produkty byli prodány až do Holywoodu v roce 1969. Značka je hrdá že krása mnoha filmových hvězd pochází z Dermacolu v Praze. Dnes zůstává Dermacol dynamický. Kromě Evropy se prodává v mnoha zemích středního a blízkého východu, v Rusku, na Ukrajině a taky v Austrálii. Každý čtvrtý kosmetický prodaný produkt v České republice je právě od značky Dermacol. Produkty jsou určené pro všechny typy pletí a hodí jak pro starou tak střední i mladou generaci. Momentálně se stala tváří značky modelka Taťána Kuchařová.

   

  

 

Produkty:

  

   

 

 

Doufám že se vám článek líbil a přeji hezký zbytek úterý. :-))  

Komentáře

151500(Dívčí poradna☼)

ahoj článek byl super. Možná by bylo ještě lepší kdyby jsi se pokusila psát ceny k výrobkům (stačí k některým) smajl (samozřejmě nemusíš smajl to je jen takový návrh)..

151500To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.