dream big - work hard

GET READY WITH ME - Summer

Ahojky u nového článku. Dneska mám pro vás připravený mega článek spojený se začátkem léta. Začaly mě hodně bavit články typu get ready with me na začátcích ročních období a myslím že jich bude víc. Tak jdeme na to abych to zase neobkecávala. :D

VLASY

Důležitou částí na vzhledu každého člověka si myslím že jsou vlasy. Někdo je má dlouhé, někdo krátké, někdo nabarvené a někdo zase přirozené. Ať už jsou jakékoliv v létě potřebují větší péči. Je dobré používat masky, spreje a olejíčky na konečky vlasů, lehké šampóny a kondicionéry aby vlasy nezatěžovaly atd. V létě se fantazii meze nekladou a proto jsou vhodné nové střihy, zářivé barvy a nové looky.

    

OBLIČEJ

Obličej je neodmyslitelnou částí každého člověka a stejně jako vlasy tvoří určitou část vzhledu. Podle obličeje většinou člověka odhadneme když ho vidíme poprvé. A proto je dobré o svůj obličej pečovat. V létě když je horko a pleť se více potí a mastí je dobré používat lehké krémy a pro lidi, kteří se snadno opalují je vhodný krém se sluneční ochranou. Každopádně opálení není vůbec špatné a může vypadat hezky. Můžeme jim zakrýt třeba jizvičky po akné nebo menší nedokonalosti. Stejně jako s na vlasech tak i na obličeji si můžeme vyhrát s barevnějšími looky a trendy.

   

 

 

NEHTY

Nesnáším lidi, kteří nemají upravené nehty. Neříkám že každý musí mít na červeno nalakované luxusní nehty, ale neměla by být špína za nehtama a moc dlouhé nehty taky nejsou hezké. Je důležitá taky péče v podobě posilujících laků a různých olejíčků a sér na nehty. Ale postačí obyčejný krém na ruce. Jinak jsou moc hezké letní barvy jako žlutá, růžová, oranžová, červená a všechny svěží barvy.

    

NOHY

Nohy jsou naší součástí, která si myslím že může udělat dojem. A proto je vhodné si nohy opalovat, starat se o nehty a lakovat si je. Jinak je pro vyspělejší slečny je lepší si nohy i holit a to jakoukoliv metodou.

    

TĚLO

Slunce hodně vysušuje a proto jsou dobré tělové mléka. A opalování je sice nudné, ale zato moc hezké.

   

LETNÍ OBLEČENÍ

šaty, sukně, plavky, páskové boty, sluneční brýle, klobouky a trička na ramínka

 

  


 

 

 


 

  

Doufám že se vám dnešní článek a zatím ahojky. :D 

 

 

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.