DIY vyrábění

Jak přežít školu?

Ahoj! Tuto otázku si kladu vždy, když jdu v pondělí na sedm. Mám však pár typů a zkušeností, jak to zvládnout. Jdeme na to!

1.Kafe 

Když jde člověk na sedm, vstává v pět (aby mu jako vždy neujel autobus či troleják) a je v té škole do čtyř kvůli nějaké přednášce... je to vlastně bez kafe téměř nezvládnutelné. Dnes jsem si udělala kafe doma a pak jsem si koupila ještě jedno ve škole. A jestli kafe nepiješ, tak se napij čehokoliv, protože dehydratovaný mozek špatně myslí (ano, toto jsem se naučila na té přednášce :D)

2.Hudba

Bez hudby v mých uších si cestu do školy ani nedokážu představit ( i když jsem někde ztratila sluchátka ). Mé oblíbené písničky mi po ránu o trochu zvednou náladu. A ano, poslouchám písničky, i když se učím ze sešitu/učebnice/mobilu. 

3.Kamarádi (jestli nejste jako já a nějaké máte)

S mojí nejlepší kamarádkou se už moc nevídáme, já jsem na obchodce a ona na gymplu - i tak se občas potkáme ( sice má školu nad tou mojí, i tak končí buď dřív nebo později než já) a to hlavně ráno, teda když obě stíháme :D. Vždy si řekneme, co je nového a jak nám to jde. A to mi trochu tu náladu zlepší (ano, tady fakt písničky neposlouchám)

4.ŽVÝKAČKY

Bez nich nedokážu žít. Věděli jste, že když jste nervózní (např. z písemky z matiky) a dáte si žvýkačku, trochu vám to pomůže? Ne? Teď už to víte. A taky mám po žvýkačkách svěží dech a to se vyplatí, Horste!! :D


A to budou asi tak všechny moje tipy. Hlavně si věřte, tu angličtinu dáš a napíšeš ji za jedna!  Doufám, že něco z mých typů využijete. A jestli by vás to zajímalo, klidně vám o studiu na střední škole ještě něco napíšu (věřím, že některé z vás čekají přijímačky :))) 

Hodně štěstí při písemkách a referátech, zase příště, čuuuus


(ano, vím že je to spisovně káva, ale hovorově používáme kafe, right?)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.