deník normalní puberťačky

poslední kapka

Martina Stoessel se loučila s Violettou: Z dojemného vzkazu ti potečou slzy proudem!



Minulou neděli měla Violetta Live ve francouzké Nice úplně poslední koncert! Show běží bezmála čtyři roky, turné trvalo celý letošní rok. Martina Stoessel (18) se s Violettou dojemně loučila na Instagramu a z jejího emotivního doslovu máme na krajíčku i my!

Za rokem s velkolepou koncertní šňůrou Violetty jsme se ohlíželi už před několika dny. A ačkoliv se stále nejedná o definitivní tečku za čtyřmi lety seriálu, který zcela ovládl evropské i latinskoamerické publikum, v sobotu se s Violettou loučila i její představitelka Martina Stoessel (18).

„Musela jsem pár dní počkat, než jsem byla schopna cokoliv napsat. Je tak strašně těžké se rozloučit, když se za poslední čtyři roky událo tolik úžasných věcí. Cestování po tolika jedinečných zemích s tolika rozdílnými řečmi mě naučilo, že je to hudba, co nás všechny spojuje. Jak jsem řekla na posledním koncertě: zjistila jsem, že ‚Ser Mejor‘ (We Are One) není jen písnička,“ píše hvězda, jež má nakročeno stát se jednou z největších superstar všech dob.

„Být lepším je naše volba, protože každý den se můžeme stát lepšími přáteli, lepšími syny a dcerami, bratry a sestrami, lepšími lidmi. Jsem vděčná každému, kdo ve mě věřil a vám všem za vaši bezrozměrnou lásku. Dneškem zář Violetty zhasíná, ale jsem si jistá, že ta temnota v nás probudí světlo, které v sobě všichni máme, a to bude zářit jako nesmrtelná vzpomínka na Violettu v našich srdcích. Všechny vás miluji, ať žije Violetta,“ ukončila Martina svůj dojemný epilog.



brečím ach jo ahoj












Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.