deník normalní puberťačky

Plesové šaty

Ahoj dnes vás opět zvu na nějakou prohlídku oblečení a dnes jeto o plesových šatech

poznámka: Určitě hodně holek z hpd ještě nebyli na plese protože k tomu nemají věk, proto tento článek je spíš veden jako ukázka plesových šatů.

každá z nás asi sní o krásných dlouhých (krátkých) šatech teda já aspoň jo.

Je plno tipů šatů například : krátké dlouhé a všelijak

Já sním o dlouhých modrých šatech .

Jak jsme byli malé přáli jsme jsi být  princeznami  (někteří ne !)

Jenom si vzpomeňte ..

Naše dětské sny se mohou splnit .

Na to nezapomeňte jenom jestli o to ještě stojíte.

teď už ale naše vysněné sny.


1.


2.


3.


4.




5.


6.



7.


8.



9.




10.



To je vše doufám že se vám nějaké líbí kdybyste se chtěli podívat na další šaty NAPIŠTE SI NA GOOGLE PLESOVÉ ŠATY .Dala jsem jich tu jenom pár doufám že vám to nevadí Ahoj




Komentáře

aaanyVIP

Jsou to nádhernéééééé šaty!!!!!!! Mám kliku, že umím tančit klasické tance(valčík, waltz, polka,...)!!!!!!!!!!

aaanyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

Všechny ty šaty vypadají nádherně, ale vhodné nejsou podle mě ani jedny. V těch se širokou sukní se špatně tancují tance s těsným držením (waltz, valčík, tango...), ty s dlouhou sukní nemůžou být až na zem, ideální je tak 4cm nad zemí, protože u některých tanců se snižuje těžiště a taky by se špatně chodilo do schodů a ty krátké šaty... sice vypadají pěkně, ale je z nich všechno vidět a já nevím jak ty, ale já nemám velká prsa, mně by nedržely a musela bych k nim mít ramínka.

A takové zhodnocení mi v tvém článku chybí, dát do článku obrázky je jedna věc, ale ke každému by se mělo něco napsat, aby čtenáři věděli, proč jsi vybrala právě tyto smajl

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

SagkaVIP(Girl´s Dream)

aaany: Proč proboha reaguješ komentářem ke článku o šatech a tancích, když nevíš o tancování vůbec nic! Copak nevíš, jaké jso typy šatů a že valčíkové šaty neexistují. Kdybys měla mít na každý tanec šaty, které se přesně hodí k tomu tanci, nestíhala by ses převlékat.

A ty široké sukně... tam nejde o držení rukama. Jde o to, že pokud máš u tanců waltz, valčík, tango... těsné držení, znamená to, že jsi blízko k partnerovi (aby mezi vámi nepropadl papír), ale "trup" je od partnera vzdálen 45°. Takže jste nahoře sice vzdáleni, ale nohy máte velmi blízko u sebe, skoro se dotýkají. A mít širokou sukni, široký kruh, je trochu nevhodné na tyto tance. A to samé dlouhé šaty, protože musíš snížit těžiště, takže by sis po šatech až na zem mohla šlapat.

Už jsi vůbec někdy byla na plese? Myslím si, že ne, takže proč mě poučuješ o něčem, o čem nic nevíš??? smajl

Prosím, nerozebírejme to dál, soukromá debata nepatří pod článek, mým komentářem to považuji za vyřízené smajl Při nespokojenosti s komentářem to řeš přes soukromé zprávy.

SagkaTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

aaanyVIP

Sagka: Všichni neumí tančit, jdou na ples v takových šatech, aby vypadaly dobře(popravdě: neznám nikoho, kdo by si vzal např. valčíkové šaty, když valčík neumí)!
A široké sukně jsou od pasu dolů, waltz a jiné tance se drží za pas (a za ruku, ale to není podstatné)!!!!!smajl

aaanyTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.