Deni Seal

7 situací, za které vás váš pes nenávidí

Ahooj, dnes tu pro vás mám článek na téma "7 situací, za které vás váš pes nenávidí" To "nenávidí" berte s rezervou, joo? :D celkově tenhle článek berte z rezerou :) :D

1. V kuchyni se připravuje to nejchutnější jídlo na světě. Omastek škvíří, masíčko voní... Když páníček sáhne pro jeho misku, začne vrtět ocasem a div se nepočurá blahem, aby se za okamžik shledal s tvrdou realitou- miska suchých granulí


2. Konečně našel místo, kde se dobře sedí i leží, kde se dají natáhnout všechny čtyři packy... a vy ho odsud vyhodíte, abyste si tam následně sedli s vrnícím koucourem v klíně- to je nespravedlnost!!



3. Všichni psi v parku lítají na volno. Země po dešti krásně voní... Jen jeden pes musí kňučet a hlásit se o pozornost z tašky uvězněný v růžovém overalu, který se paničce hodí k outfitu, aby se neumazal.

4. Ještě včera jste mu dávali ochutnat od stolu! Kus šunčičky, kolečko salámu... A dnes na něj řvete, ať vypadne a nežebrá!-Schizofrenie!

5. Panička se strojí, třikrát se převlékne, tak jako obvykle... Klíče do kabelky, telefon, peněženka, ale na vodítko zapomněla! Nikam se nejde.-Rande -_-

6. Rozdovádíte ho, lehtáte ho, štípete ho, nutíte ho štěkat... Ale když vás kousne, tak se strašně divíte.

7.Snaží se svou práci odvádět opravdu dobře. Zakousnutá slepička, roztrhané kotě, zardoušené morče... A vy ho za to místo pochvaly seřežete a seřvete!- zneuznání!

To by byl konec článku, jak jsem psala na začátku, berte tento článek s rezervou :) Doufám, že se vám článek líbil a třeba vás i pobavil :)

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.