Denčin blog.

Jak si zvětšit rty.

Ahooooooooooj, vítám vás u mého návodu, a to na to Jak si zvětšit rty.

Chcete mít plnější a větší rty? Neexistuje sice žádný způsob, jak si permanentně zvětšit rty, ale existuje několik krátkodobých i dlouhodobých metod, které vám mohou dodat plnější a objemnější rty. V tomto článku najdete všechny tyto možnosti.


Péče o rty.

Dělejte si peeling rtů.

Když odstraníte mrtvé kožní buňky ze rtů, nejen že zlepšíte jejich celkový vzhled, ale zajistíte, že budou vypadat hladší a růžovější. Kromě toho také podpoříte krevní oběh a vytvoříte dočasný efekt otoku. Zkuste si jemně čistit rty zubním kartáčkem, abyste se zbavili mrtvých kožních buněk.
Po každém peelingu si rty vždy natřete vazelínou nebo balzámem na rty bez parfému, abyste je měla stále měkké a jemné.
Můžete si peeling na rtech dělat také vlhkou žínkou, nebo krystalovým cukrem.


Používejte make-up.

Když budete nosit výraznou růžovou nebo červenou rtěnku, vaše rty budou vypadat mnohem plněji a výrazněji. Ještě lepšího efektu dosáhnete pomocí rtěnky a konturovací tužky. Vyberte si rtěnku i tužku v jednom odstínu a důkladně je rozetřete, abyste okolo rtů neměla nevzhledný obrys jinou barvou. 

Pokud chcete vytvořit iluzi větších rtů, naneste si konturovací tužku na vnější okraj vašeho přirozeného tvaru rtů. Nezapomeňte použít rtěnku a důkladně tužku rozetřete.
Nejprve použijte rtěnku nebo lesk na rty a potom přidejte tužku na rty. Trochu tím konturovací tužku zjemníte a dosáhnete přirozenějšího vzhledu.
Nepoužívejte hnědé konturovací tužky. Držte se růžových a červených odstínů, které jsou jen o něco tmavší, než vaše přirozená barva rtů.


Dodání objemu

Kupte si lesk na rty, který zvětšuje rty. Těmto leskům se říká „jed na rty.“ Podpoří krevní oběh ve rtech tím, že je mírně podráždí. Výsledkem je dočasný jemný otok a zarudnutí rtů, díky kterému rty vypadají plnější a objemnější. Otok způsobují látky v lesku na rty, například skořice, zázvor, máta, nebo pepř. [1]Po nanesení produktu možná pocítíte nepříjemné brnění nebo pálení.
Tyto produkty jsou určené pro vytvoření plnějších rtů na 2-6 hodin. Když je budete používat často, nedosáhnete permanentně plnějších rtů. Obecně byste to s nimi neměli přehánět, protože žádné dráždivé produkty nejsou vhodné. [2] Nechejte si tyto lesky na rty na speciální příležitosti, jako jsou svatby a velké večírky.
Tyto lesky můžete použít samotné, nebo si je dávat pod rtěnku, lesk na rty, nebo konturovací tužku.



Cviky na rty



Procvičujte své rty. Už jste někdy viděli, jak velké rty mají hráči na flétnu? Je to proto, že často procvičují svaly v okolí rtů, protože to hra na jejich nástroj vyžaduje. Svaly díky posilování rostou a rty se tak zvětšují. Když budete procvičovat rty, zvětší se vám asi za čtyři týdny. Musíte ovšem cviky opakovat pravidelně – když je budete dělat každý den, brzy uvidíte první výsledky.
Pískejte si tři nebo čtyři minuty několikrát během dne. Zapojíte tím svaly okolo rtů a posílíte je, takže se vám rty zvětší.
Špulte rty a pohybujte s nimi ze strany na stranu pět vteřin v kuse. Opakujte tento cvik desetkrát denně. Brzy se vám svaly okolo rtů posílí a zvětší.
Stlačte rty k sobě a pohybujte s nimi pět vteřin do stran. Opakujte tento cvik desetkrát denně.


Zvětšení rtů

1.
Nechejte si píchnout injekce, které vám vyplní rty. Tento zákrok zahrnuje použití dermální výplně, která vylepší tvar a plnost rtů. Tyto injekce většinou působí 6-12 měsíců a existuje několik druhů výplní, které si můžete nechat aplikovat. [3] Mezi oblíbené dermální výplně patří:
Kyselina hyaluronová. Tato výplň se považuje za nejbezpečnější, protože obsahuje látku, která se v těle přirozeně vyskytuje.[ 
Kolagen. Kolagen se v minulosti používal nejčastěji, ale dnes už není tak oblíbený, protože má potenciálně vážné vedlejší účinky.
Tuková výplň. Tato procedura zahrnuje přenos tuku z jednoho místa na těle do rtů pomocí liposukce. Jde o nejinvazivnější metodu ze všech, která vyžaduje nějakou dobu rekonvalescence. 

2.

Zjistěte si co nejvíce informací. Než se rozhodnete podstoupit kosmetickou operaci, měla byste se poradit s několika lékaři a zvážit různé možnosti. Každý lékař preferuje jiný typ zákroku, takže si musíte zjistit co nejvíce informací a nespoléhat se pouze na jednoho lékaře.


Varování
Při peelingu rtů postupujte opatrně. Příliš suché rty by vám mohly začít krvácet. Pokud chcete dlouhodobě vylepšit hydrataci rtů, pijte každý den alespoň 8 sklenic vody.
Pokud po použití produktů na zvětšení rtů pocítíte dlouhodobé pálení, zarudnutí, nebo otok, přestaňte je používat.
Chirurgické zvětšení rtů může mít následující vedlejší příznaky: bolest, modřiny, krvácení, zarudnutí, nepříjemné pocity, infekci, vznik bulek a nepravidelný tvar rtů. Pokud nejste ochotná riskovat tyto vedlejší příznaky, nepodstupujte chirurgické zvětšení rtů.


To by bylo pro tento návod vše A ČAU

Komentáře

ChilliVIP(ANIME!)

To si ze mě děláš srandu?!
Ty tady nabádáš malý holky, aby si dělali operace rtů?!
Jak můžeš takovou blbost napsat? Víš, kolik taková operace stojí?!
Jseš ty normální?!

ChilliTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.