Delaja blog

Klepání

Zdar!
Tenhle článek bude něco mezi povídkou a úvahou.
Tak se pohodlně usaďte a užijte si "povídku".

Klepání
Byl zimní sobotní večer a já jsem ležela doma na gauči a sledovala jsem seriál co běžel v televizi.
zrovna dávali můj oblíbený seriál „Izolepa srdce nespraví". Bylo to holce, která si žila normální život, ale pak do jejího života vstoupil kluk, který změnil jak ji, tak celý její život. No prostě to byl jeden z těch nekonečných seriálů. Byla jsem do něj tak zabraná, že jsem málem neslyšela zaklepání na dveře. Vylekala jsem se. Doma jsem byla sama a jediný člověk, co mohl a měl ty dveře otevřít jsem byla já. Nevěděla jsem kdo to je. Většina lidí na nás normálně zvoní. Už jsem chtěla vstát a jít otevřít, když v tom mi začala pracovat moje představivost. Co když je to jenom nějaký turista, který se ztratil a chce poradit cestu? Ale kdo by takhle pozdě chodil doprostřed lesa na výlet?! A nebo je to babička, která se chce stavit na návštěvu? Uhh.. taky blbost. Rodiče jsou právě teď u babičky, takže ta to taky není. Třeba je to někdo kdo dělá reklamu nějaké společnosti. Co když mi přišel nabídnout nějakou "výhodnou" nabídku? Nebo je to moje kámoška! Ale ta mě vždy nejdřív zavolá, než se k u nás staví. Co když je to jenom vtip? Potom tam nemusím chodit... Řekla jsem si a znovu jsem se usadila na gauč. Ale ťukání se ozvalo znovu. Čím dál, tím víc jsem se bála. Co když je tam duch, upír nebo vlkodlak? Co když vážně existují?! Nebo je to čarodějnice co mě chce začarovat v nějakou věc, nebo mě chce proklít? A nakonec mě napadlo to nejhorší. Co když je to masový vrah, který za chvíli vyrazí dveře?! Potom jsem na chvíli omdlela. Asi po 3 minutách jsem se ale probrala. A ťukání se ozývalo pořád. Tak a dost. Teď jsem se doopravdy naštvala. Jestli je to nějaký blbý fór, tak toho člověka přetrhnu vejpůl! S naštvaným výrazem jsem pomalu došla ke dveřím. Otevřela jsem je a.... To co jsem viděla mě opravdu v mých myšlenkách nenapadlo.





Doufám že se vám příběhoúvaha líbila. Jo a konec si musíte domyslet. Já ho mám domyšlený pro sebe.
Ale je na vás jak si ho dokončíte vy. Svoje nápady mi pište do komentářů.
Já se s vámi loučím a vy výmýšlejte. Fantazii se meze nekladou.


Delaja♥

Komentáře

LadySeiss(Píšeme povídky a příběhy)

To je mrtě smajl někde jsem se musela smát a na konci mě překvapilo, žes to nedořekla. Mám takové povídky strašně ráda.
Já si myslím, že tam je spíš nějaká věc, než někdo a ten někdo jen klepal, dokud se neozvou kroky z toho bytu a pak zmizí. Někdo, kdo ji má... třeba rád jí tam nechá dárek smajl

LadySeissTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

ChilliVIP(ANIME!)

Hej! Tak tohle jsme si nedomluvili! Takhle to prostě nejde! Jako ty napíšeš povídku, napínáš nás a ani neprozradíš konec?!
Takhle, to nejde, holka!
Vysyp ten konec, nebo si tě najdu!smajl
smajlsmajlsmajl

ChilliTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.