Cutte Blog

Je mi třináct let a ještě nevím čím budu....

Na internetu není jediná rada ani jeden blbý test nebo článek,který by mi poradil jaká práce mě bude bavit.Při které bych se tolik neudřela a hlavně bych měla dost pěněz.Ať už na splacení účtů za elektřinu nebo na pořádné dovolené,na které jsem nikdy nebyla.Je mi teprve třináct a nevypadám na to,že bych měla jít do osmičky.Vůbec si nedokážu představit jak budu vypadat za takových deset let.A co teprve práce.V osmičce se už podávají přihlášky na střední.Kamarádka a sestra už to mají vymyšlené.Rodiče se mě sem tam zeptají a co já na to řeknu?

Výsledek obrázku pro čím budu
Nevím teda jsem spíš říkála teď jsem rozmrzelá a to mé nevím zní drze.Přemýšlela jsem co mě baví,ale přece nebudu na stejné škole,ve stejné práci jako moje sestra.Nic než kreslení nebo malování mě nebaví.Možná tak fotografování nebo nějaká ta designerka,ale mamka řekla že na to budu muset mít dobrý známky.Tam mi překáží matika.Nic nesnáším tak jako matiku.


Také máte stejný nebo podobný problém?

Komentáře

Vendyll

Já bych chtěla být manažerkou nebo ta která obskakuje manažerku, teď se mi to vykouřilo z hlavy jak se to jmenuje. Ale asi na to nebudu mít dobrý známky a taky bych chtěla být stylistkou. Policistka by mi taky nevadila ani cestovní ruch, zootechnička. Hodně mi na tom záleží. Hlavně se musím dostat na gympl.

VendyllTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

(crazy animal)

Na rozmýšlení máš ještě dost časusmajl. Ono ani spousta lidí, kteří jsou na vš pořádně neví, co by chtěla dělat. Např. já jsem na střední šel na průmyslovku, ale teď studuji sociologii a pracuji v it smajl.

Btw, v součanosti je imo nejlepší jít do IT. Můžeš dělat programátora, designera, online marketing a spoustu dalších věcí. Jak to ale bude vypadat za takových deset let ví jen Bůh smajl.

To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

krekr(We ♥ CreepyPasta)

Buď v klidu, je mi 13 a taky jsem měla podobný problém
máš ještě 2 roky na rozmyšlenou, v 8 by ses sice měla začít rozhodovat ale přihlášky se zasílají až v 9

pokud opravdu chceš být designerkou (pokud se to takhle píše) je sice lepší mít dobré známky ale matematika není zas až tak rozhodující, takže by to neměl být problé
: )

krekrTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.