Cutte Blog

Je tu někdo? - Dívala jsem se na film a....

Myslíte že se můžou duchové a různé nadpřirozené věci přestěhovat do nějakého domu.I když tam nikdo neumřel nebo tak?Náš dům jsme si postavili a to bude asi tak dvanáct jedenáct let zpátky.Shody začínají praskat postele (o něco novější) a tak různě.Včera jsme se se ségrou dívaly v pokoji na film na počítači.No a tak tam sedíme a díváme se.Ségra jde do koupelny na záchod a zavřela dveře.

Jelikož tam byla hrozná tma tak jsem se bála.A možná že jsem to byla já nebo se to fakt stalo,ale....koukám se a najednou slyším jakoby někdo chodil po koberci v pokoji.

Prostě zvuk jak kdyby někdo šoupal nohama po koberci.Bylo to úplně potichu a jakoby to šlo ke mě.Prostě to popošlo jednou a za nějakej deset vteřin zase.Možná jsem to byla doopravdy já to se stane,že když se posunete na posteli a teď ještě k tomu film tak prostě něco takovýho slyšíte.A nejhorší je že moje představivost funguje naplno v tomhle směru.


Pak to asi má víc z nás je,že když jsem sama jako třeba teď jsem sama v obýváku je.že cítím jakoby tady někdo se mnou byl.Třeba tohle právě četl nebo se díval na televizi chodil po prázdné ploše.To znamená obývák,kuchyň nebo chodba.

Tak to je asi všechno napište mi dolů do komentářů jestli se vám stává něco podobného

nebo vaše příběhy! :)


Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.