ღCreative blogღ

Hate - častý problém blogerů

Ahojky, vítej v ღCreative bloguღ !

Víte, nedávno jsem se pohádala s nejmenovanou osobou, konkrétně kvůli hate. Nebyla to úplně hádka, ale i tak to nebylo příjemné.

( A jestli to čteš právě ty, neboj, už jsme přece smířený a tento článek není narážka na tebe ani na jinou konkrétní osobu. ;) )

A to mě inspirovalo udělat tento článek. :)


Takže, co je vlastně hate ?


Hate - v přesném překladu nenávist. Hate znamená, když vám někdo napíše na blog urážlivý komentář, nikoli kritiku. Hate a kritika je sakra velkej rozdíl.

Teď budu o hates mluvit v souvislosti s blogováním. Hate často obsahuje nevhodná slova a lidé ho nejčastěji píšou, když nemají rádi tebe, ale článek jsi měl/a povedený, nebo ti závidí. Je to různé.

Má rada je, si hates nevšímat. ;)


A co je ta kritika ?


Kritika - slušně napsaný, upřímný názor, který ti má pomoct - nikoli ublížit. Když ti někdo napíše, že se mu článek nebo blog nelíbí, ale napíše to slušně a upřímně. Kritika ti může hlavně pomoct. :) Každý má svůj názor a má na něj právo. :)


Hate - častý problém blogerů

Častý problém blogerů je právě hate a taky nechtěnost a neschopnost pochopit kritiku. Časté je, že někomu napíšeš upřímnou kritiku, a on ti " na oplátku " napíše hate. A to je ten problém, někteří lidé nesnesou kritiku a taky neví, jaký je mezi kritikou a hate velký rozdíl. :)



Jak se s kritikou smířit a jak se vypořádat s hate ?

S kritikou se hold musíte smířit. Pamatujte, že kritika vás nemá urážet, ale jen zděluje, co by jste mohli zlepšit. A právě proto kritika je, aby vám pomohla.
Prostě to musíte pochopit a kritiku snést. Když to dokážete a vezmete si něčí radu k srdci ( ale neříkám, že musíte poslouchat každého na slovo, to určitě ne. ), může vám to hodně pomoct. Jak praví staré známé přísloví : Chybami se člověk učí. :)

Hates si nevšímejte, pamatujte, že když vám napíše někdo hate, prostě vám jen závidí a má tak nízkou úroveň, že vás musí urážet.
Já byla taky z hate zklamaná, ale teď už vím, že na hates nezáleží a nevšímám si jich. :)



A toď vše. Snad se vám článek líbil a v něčem vám pomohl. :) Případně se omlouvám za pravopisné chyby a jestli jsem se tímto článkem někoho dotkla. ;) Mějte se krásně a usmívejte se.

vaše KET ^^

Více zde: http://best-blog-one-girl.webnode.cz/   :)

Komentáře

RiveVIP(Svět Fantazie ^^)

Hustý! Skvělý článek! Mimochodem, já úplně nesnáším ty, kterým někdo napíše kritiku a oni z toho fňukají. Ale neskutečně (a ještě třeba o tom napíší článek). Třeba jedna holka dostala na článek mínus a podle toho, co psala v následujícím článku se "málem rozbrečela". V ten moment jsem měla chuť dát jí - taky -_-

RiveTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.