CrazyGirls :)

TAJEMSTVÍ (3)kapitola/2 část

Sedím v autobuse,a vedle mně sedí Emma.Koukám z okna a sleduju co se děje.Všechno vypadá normálně až na.....Vyskočila jsem na nohy.Podívala jsem se na Emmu.Emma taky vyskočila na nohy a podívala se.V malé uličce byla Charlotte,křičela a brečela,a někdo jí táhl.Vyměnili jsme si pohledy.Co tady dělá? Vždyť měla být...
Najednou byla slyšet rána....skřípění brzd...A tma.

Vzbudila jsem se.Emma stála nade mnou a zděšeně se rozhlížela.Nevšimla si,že jsem se vzbudila.Z vypětím sil jsem vstala.Ležela jsem na silnici,asi mě Emma vytáhla.Otočila jsem se.Za mnou byly trosky toho,co kdysi měl být autobus.Vyjekla jsem.Emma se otočila.
Stála jsem a pozorovala...Oheň...Trosky...Lidi...Rozbrečela jsem se.Emma mi položila ruku na rameno."Je to hrozné...A bohužel je to jen začátek." Utřela jsem si slzy a vzhlédla.Strnula jsem.
Autobus,neboli to,co z něj zbylo,byl pryč.Lidi kolem procházeli,jakoby se před chvílí nic nestalo.Jen my s Emmou jsme stály uprostřed silnice.Běžela jsem tedy rychle na chodník.Další havárii vážně nepotřebuji.Emma mě následovala.
Zahnuli jsme do ulice a šli ke vchodovým dveřím.Šáhla jsem do batohu pro klíče,ale nebyly tam."To snad ne !"vykřikla jsem."Copak je ?"zeptala se Emma."Nemůžu najít ty zatracený klíče..."řekla jsem a hrabala jsem se v tašce."Nejsou tam..."řekla jsem.V tu chvíli se ozval hlasitý křik.Zpozorněly jsme.Vycházel z domu.
Popadla jsem kliku a třásla dveřmi.Nepomohlo to."Ustup"řekla Emma.Ustoupila jsem na krok.Emma kopla do dveří a ty se rozletěly na kusy."Jak si to...?"dostala jsem ze sebe.Věděla jsem totiž,že ty dveře jsou pevné."Všechno se brzy dozvíš."řekla Emma.Uslyšela jsem výkřik.Už vím,kdo to je."Mami!!!"vykřikla jsem zděšeně a vběhly jsme do domu.

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.