Dreamhouse Quiz
Hra - Dreamhouse Quiz
Video se načítá
Horse Grooming 3
Hra - Horse Grooming 3
Video se načítá
Uphill Rush 4
Hra - Uphill Rush 4
Video se načítá
Pepper Panic
Hra - Pepper Panic
Video se načítá
Shopaholic New York
Hra - Shopaholic New York
Video se načítá
Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Hra - Monkey GO Happy Mini Monkeys 2
Video se načítá
My Dolphin Show 8
Hra - My Dolphin Show 8
Video se načítá
 

crazy blog

Naše názory na vás 2

Naz:Dar!

Máme tu další názory na vás. Doufáme že nikoho neurazíme. Můžeme se do toho pustit.


Directionecka26:

Adi je hodná a všichni jí zbožňují. Ale my máme asi nějakou smůlu,protože máme hodně odlišných názorů,takže se s ní celkem často trošku hádáme. Chceme se jí za to omluvit. Jinak je super. Je to taková ta známá holka na hpd. Taky se umí slušně,stručně,ale i pravdivě vyjádřit. Rozhodně doporučujeme.


BaruTV:

Teď tu byl okolo ní takový menší skandál. Dřív byla free a super,dneska už je jenom super protože jí ostatní zklamaly a bezdůvodně hatovaly. Ona má super blog,nedejte na první dojem. Nevšímejte si těch strašných komentářů u jejích článků. Ona je úžasná,ale trochu vyčerpaná z ostatních. Moc nám líbí co napsala na svůj blog,citujeme:,,Nemůžete pochopit že mám také tu svoji hlavu??? A své nápady a názory?". Je moc fajn,doufáme že to pro ní bude brzy lepší. Doporučujeme jí jako kamarádku a její blog stojí za přečtení!


ája4

Je to ,,šéfka" naší skupiny Spisovatelky. Je fakt boží,moc hodná a má hezký blog,i když je tam jen jeden článek. Ovšem nikdy nevíte,co může být ukryto v maličkostech.


Omlouváme se že byly jenom tři,ne čtyři. Doufáme že jste tu objevily nějaký tipy na kámošky/blogy. Jo a moc díky za všechny plusy a komentáře,jste nejlepší.♥♥♥♥♥♥

Naz:Dar!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.