My New Room
Hra - My New Room
Video se načítá
Barbie Cake
Hra - Barbie Cake
Video se načítá
Cute Doggy Day Care
Hra - Cute Doggy Day Care
Video se načítá
Lego Friends Pet Salon Game
Hra - Lego Friends Pet Salon Game
Video se načítá
Grub Ridin
Hra - Grub Ridin
Video se načítá
Twilight And Rainbow Babi
Hra - Twilight And Rainbow Babi
Video se načítá
Kiss Bieber
Hra - Kiss Bieber
Video se načítá
HM Love Mix
Hra - HM Love Mix
Video se načítá
Elsa's Baby Birth
Hra - Elsa's Baby Birth
Video se načítá
Bratz Christmas
Hra - Bratz Christmas
Video se načítá
Net pet
Hra - Net pet
Video se načítá
Cute Pets Today
Hra - Cute Pets Today
Video se načítá
Show Jumping
Hra - Show Jumping
Video se načítá
Pet Soccer
Hra - Pet Soccer
Video se načítá
Crab Ball
Hra - Crab Ball
Video se načítá
Goodgame BigFarm
Hra - Goodgame BigFarm
Video se načítá
 

crazy blog

13 rad jak v klidu usnout

Naz:Dar!

Teď dlouho nebyl žádný článek, za to by se vám chtěla omluvit především Lucy,která se o to aby články vycházely stará.


Omluvu máme za sebou,tak se vrhneme na ten článek.


Poslední dobou jsme si nějak oblíbily číslo 13,důkazem jsou toho například články 13 zajímavostí o čísle 13 nebo 13 rad jak na kluky. Máme tu dalších 13 rad.

Zvláště v tomto období by někomu mohlo dělat problémy usnout.A ať už je to kvůli škole,dárkům či z jiného důvodu,je to opravdu nepříjemné. Tady je 13 rad jak usnout v klidu:


1. Pokud nemůžete usnout kvůli tomu že je ve vašem pokoji moc teplo,přikryjte se jen od pasu nahoru,ale ruce nechte venku. Když usnete,tak s největší pravděpodobností odkopete peřinu,ale obě dvě víme,že úplně bez peřiny usnout nejde.

2. V případě že je vám moc zima doporučujeme si lehnout na bok a vzít si ponožky,nebo ještě nějakou deku na nohy. Pak se stačí už jen zachumlat do peřiny.

3. Pokud vám vadí hluk,otočte se hlavou pryč od něj a pokuste se o to, aby by byla v místnosti kde spíte úplná tma.NEPŘIKRÝVEJTE SI HLAVU POLŠTÁŘEM!!!!!!

4.Může nastat ještě jeden problém: budete se v noci budit. My doporučujeme si k sobě vzít sklenku vody a někam vedle sebe si položit náhradní peřinu. Pokud se probudíte bez peřiny,hlavně nezapínejte baterku nebo vypínač. Jen se napijte,vezměte náhradní peřinu,otočte se a spěte.

5.Pokud vás trápí špatná známka ve škole,je třeba provést opatření už před spaním. Vezměte polštář a mlaťte s ním do zdi. Až už nebudete mít žádnou sílu,tak si lehněte a pokuste se usnout. Bohužel,toto funguje pouze jednou nebo dvakrát.

6. Další bod je trochu složitý. Když nemůžete usnout třeba do půlnoci tak si pořád říkáte že musíte spát nebo budete druhý den ve škole ospalá. V tomto případě jsou dva druhy lidí. Ti,co se pořád koukají na mobil/budík kolik je a ti co leží a říkají si že se na ten mobil nesmí kouknout. Pokud jste ta první možnost,doporučujeme přeřídit si mobil/budík o půl hodiny dozadu. V případě že na něm máte nastavený budík,tak si ho nastavte o těch půl hodiny dozadu. Nebudete se stresovat,ale vstanete ve správný čas.

7. Pokud jste ti,co se na budík nesmí koukat,tak si mobil/budík,dejte daleko od sebe,aby jste o něm moc nevěděly,ale ráno vás vzbudí.

8. A dostáváme se k případu,že to proč nemůžete spát je neznámé. Nejlepší asi bude,když těsně než usnete si promyslíte co byste mohli zítra udělat hezkého.

9. Když ani možnost 8. nezabere,zkuste myslet třeba na to,co jste dnes dělaly ve škole/na hpd/s kámoškou/doma/jinde....... Snažte se zacházet do detailů. uvidíte,že usnete.

10. Zalezte do postele,chvíli ležte a pak nečekaně vyskočte. Zatřeste hlavou,běhejte, skákejte...... Pak se pořádně zachumlejte,zavřete oči a uvidíte že se tak unavíte že za nic nebudete chtít z postele už nikdy vylézt. Výsledkem bude že usnete. 

11. Před spaním se napijte teplého mléka s medem nebo karamelem. Nejspíš si tak po měsíci na mléko tak zvyknete,že bez něj už stejně budete dobře usínat.

12. A teď na závěr budou poslední dva body o tom jak dobře vstávat. Jestli vám vadí po ránu vstávat,protože je vám v posteli teplo,tak si dejte pod sebe kobereček.

13. Když máte nařízeného budíka,tak si tam dejte nějakou písničku,která pomalu zesiluje.


Tak to bylo vše. Doufáme že zvláště v tomto období,kdy je zima to oceníte. 13 je nešťastné číslo,ale pevně věříme že co se spánku týče může být vaše šťastné.

Naz:Dar!

Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.