Amusix Flute
Hra - Amusix Flute
Video se načítá
Krize v metru
Hra - Krize v metru
Video se načítá
 

CRAZY B.L.O.G

Smutný příběh - Píseň srdce

Ahojky!

Mé poslední články nebyli pro Vás asi moc povedené. Pořád zajímavosti a rozhovory. Už to leze krkem. Je to pořád jedno a to samé. Vždy první 2-3 články z té série dosáhnou více, jak tři like. Potom už je to pořád a to samé. Má tu proto změnu. Potom bych Vás chtěla zeptat. Co by jste chtěli článek. Své nápady pište do komentářů. Moc děkuji.


  "Ahoj" volala Ema na svou kamarádku Sáru. Sára se sem nedávno přistěhovala. Ema byla zatím její jediná kamarádka. "Ahoj" řekla Sára trochu otráveně, ale zároveň smutně. Takový tón, uměla jen ona. Ema se za svou kamarádkou rozběhla. Jakmile to Sára zaregistrovala, začala utíkat, jako kdyby jí honilo nějaké divoké zvíře. Ema si v tu chvíli nezvládla dát 5 a 5 dohromady. Zůstala stát. Bylo jí jedno, že skončila škola. Prostě zůstala stát. Nechápala to. Sára se ani neohlédla a běžela až domů.       

 Sára                                                

  Ema pořád ještě stála na školní chodbě. Byla tam skoro jediná, až na několik opoždilců. Co se jí stalo? Vrtalo jí pořád hlavou. Konečně se rozešla. Šla pomalu a překvapeně. Jako kdyby tu byla poprvé. Až teď si Ema uvědomila, jakým tónem Sára mluvila. Smutně, proběhlo jí hlavou. Tak mluvila jen, když se stalo něco opravdu vážného a zlého.

  Druhý den se Ema za Sárou hned rozběhla. "Co to včera bylo?!" Vyjela na kamarádku naštvaně. Až když se na ní Sára podívala ublíženým pohledem, uvědomila si, jakým tónem na ni promluvila. "Promiň" omluvila se Ema zkroušeně. Sára chvilku mlčela a pak spustila: " Emčo, promiň. Poslední dobou se nezvládnu ovládat". Kamarádka chtěla už už chtěla říct, že si toho všimla, ale poznámku si odpustila. " Umřela mi mamka" Do očí jí vhrkli slzy. Ema strnula hrůzou. Než ale něco stačila říct, Sára opět utíkala pryč. Emě o už nepřišlo hloupé a nechala Sáru běžet.

  Ještě ten den se Sára seznámila s novým klukem. Denisem. Celý den spolu prochodili a Sára se do něj zamilovala. Byl to ten pravý. Úplně díky němu zapomněla na matku.  Bohužel mu ale nedokázal říct.


  O několik dní něco tušila i Ema. Sára na ní neměla vůbec čas. Emča z toho byla celá nesvá. Pořád jen Denis a Denis. Bylo jí to líto. Byla ale i naštvaná. Ne na Sáru, ale na Denise. Sebral si mi kamarádku, říkala si pokaždé, když ho viděla.

  Ten den šla Sára s Denisem do kina na romantický film. Sedli si spolu do zadní strany. Během filmu si Denis něco uvědomil. " Sáro miluji jednu holku. Myslíš, že bych jí to měl říct?" Sáře vběhli slzy do očí. " Denisi, měl by si jí to říct." " Sáro, já tě miluji!!!" " Já tebe taky!" Hned se políbili. Byl to Sáry nejlepší den. Hned po výletě to Sára oznámila Emě.

  Den na to byl Denis zabit. Zabila ho Ema, která si myslela, že jí sebral kamarádku.



  Jakmile se to Sára dozvěděla, dočista se zhroutila a pravidelně navštěvovala psychiatra, až do konce svého života. Nikdy si nenašla nikoho jiného. 


:,( :,( :,(

 

A teď už je dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                                Karamela10

Komentáře

jandicka(Rock 4EVER)

Ou... Pěkný, ale smutný... A tvé rozhovory byly zajímavé. Myslím, že bys mohla psát příběhy a povídky, to to jde. A nějaké zajímavosti smajl

jandickaTo se mi líbí +1 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.