Potion of Beauty
Hra - Potion of Beauty
Video se načítá
Bratz poníci
Hra - Bratz poníci
Video se načítá
Madpet Skateboarder
Hra - Madpet Skateboarder
Video se načítá
Little Pony Bike Racing
Hra - Little Pony Bike Racing
Video se načítá
My Farm
Hra - My Farm
Video se načítá
Horse Racing 1
Hra - Horse Racing 1
Video se načítá
Pimp My Pony
Hra - Pimp My Pony
Video se načítá
Happy Wheels
Hra - Happy Wheels
Video se načítá
Frozen Makeup
Hra - Frozen Makeup
Video se načítá
Frozen Elsa Makeover
Hra - Frozen Elsa Makeover
Video se načítá
Monkey Go Happy 6
Hra - Monkey Go Happy 6
Video se načítá
My new room christmas edition
Hra - My new room christmas edition
Video se načítá
Match and Remove Level Pack
Hra - Match and Remove Level Pack
Video se načítá
 

CRAZY B.L.O.G

Strašidelný koňský příhěh

Ahojky!

Předem vás chci upozornit že píši strašidelný příběh poprvé, takže se prosím nedivte když to nebude strašidelné.

Užijte si :3!


Na jedné louce..

  Hm.. co budu dělat? Pomyslela si Sanny. Najednou uviděla jiného koně. " Ahoj! Co tu děláš? " " Jen se jdu napást," odpověděla neznámá. " Posluš si. " " Děkuji". " A kdo jsi?" " Nightfire " " Těší mě, Sanny ".


  " Nevíš kde je tu voda?" zeptala se po chvíli Fire. " Pojeď za mnou ". Najednou Sanny něco slyšela: " Hlavně ať se neproměním..." " Fire? Ty si něco říkala? " " Ne," Fire to řekla tak nejistě, že si Sanny myslela své.


 Celý den projezdily až se začalo stmívat: " Musím " řekla najednou Fire. " Mohu jít s tebou? " " Radši ne.." "Dobrá." Sanny jí začala podezírat a tak se večer vplížila k jejímu pelechu. " ÁÁÁÁÁ " zakřičela najednou Sanny. Místo černé hřívy a ocasu měla Fire rudě červené žíně. Nejhoší bylo, že teď měla oči jako ďábel.

                            

 

  Ráno byla Sanny nejistá. " Ahoj! " pozdravila vesele Fire. " A.. a.. ahoj " vykoktala.  " Neprojedeme se? Musím ti něco ukázat." 

 

  Jakmile dojeli k řece Fire se ještě ujistila: " Neutečeš ode mě? " " Ne, " Odpověděla rázně San. Najednou se z Fire stalo to monstrum co Sanny viděla. " Ty...ty ty jsi magic horse? " " Ano . Ty se mě bojíš? " " Ne! " To co Sanny řekla ale nebyla tak docela pravda. Nebyla vyděšená, ale měla divný pocit. " Dc po mě jde. Tady Dark core. Temná strana," Pronesla vyděšeně Fire. 


 Další den potkali nějakého dalšího koně... " Ahoj? " zeptala se nejistě klisnička, která právě přišla. " Ahoj. Jak se jmenuješ? " zeptala se Sann zvědavě. " Blueberry ".  " Aha. Já jsem Sanny ( Sangirl ) a tohle je Nightfire. "  " Těší mě, " pronesla Berry. " Nás více, " oplatila to Fire. " Putuji už 3 roky a hledám přátele. Rodinu jsem stratila a přátele.... o těch není mluva. Jsem magic horse. " " Taky nemáš rodinu? " zeptala se Fire. " Moje máma zemřela při porodu a táta zešílel a neměl mě rád. "  " Moji mámu drží Dc a táta někam šel a už se nevrátil.. " přidala se do rozhovoru Sanny. 

  

  U vody Berry zářila fialovou barvou. " Ty jsi fialová? " zeptala se překvapeně Fire. " Bohužel.... " " Vždyť je krásná," podotkla Sanny. " Hm... říkali mi Barbie horse! " " Ty nejsi Barbie! " " Děkuji ". " Mně říkal Ďáblice " podotkla Fire. " Lepší než Barbie.. " " Říkal mi tak jenou Dark..  " Kdo je Dark? " zeptali se Sann a Berry zároveň. " Můj ochránce... řekněme..." 

                              


  Najednou se s Fire něco začalo dít. " To jsou Dc lodě! " Rozkřikla se Sanny, " Sají vám magickou moc! Musíme s tím něco udělat... ". Najednou se začala spínat i Berry. " POMOC! " Rozkřikla se Sanny. Najednou se Fire rozběhla k Dc lodím. " Co děláš? " rozkřikla se San. Najednou se Fire vypařila. " Kde je ?! " zeptala se Berry. Každá z klisen se rozběhla jinak. San se k Fire dostala. " Darku... Já tě najdu! " šeptala. " Kde je Berry? " zeptala se Fire najednou. " Jestli šla tam, " kobylky se tedy rozešli k Dc. 


Nemohli jí najít... zmizela. Fire  nemohla nejít Darka a spáchala sebevraždu. San nezemřela, ale zešílela.



Jen chci podotknout že jsem to s kámoškama hrála ve hře star stable online a bylo to strašidelnější.

A teď už jen dát PUBLIKOVAT.

                                                                                                                                    Karamela10








Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.