Články se smyslem

Tipy 1 - jak se dobře učit a mít dobré známky ?

 

Ahooj, tak a tady máme další článek,tentokrát tipy. Tak dem na to  :D


Snaž se dávat pozor v hodinách  opravdu, dělejte to,o hodně vám to ušetří práci. A tak se třeba na malé písemky vůbec nemusíte učit. Učitelka vám může říct věci,co nemáte ani v sešitě ani v učebnici. Samozdřejmě , nefunguje to u všech. :-)


Opravuj si známky  Pokud jsou tvé známky opravdu mizerné, snaž se domluvit s učitelem na zkoušení. Sice obětuješ pár hodin venku učení , ale můžeš mít nejlepší známky ze třídy.


Dobrovolné domácí úkoly Máte ze úkol udělat prezentaci,ale není to povinné ? Neznaž se na to vyprdnout a udělej ji. Pokud ti bude na vízu vycházet nerozhodná,učitelé se jistě přikloní k lepší známce.


Nezaměškávej A pokud ano,opiš si to od kamarádky. Sešitu se jistě nic nestane, a nebudem si lhát,kamarádi si pomáhají. To dělej i v případě,že se musíte naučit básničky,písničky,udělat něco do slohu.....


Vzorná domácí příprava Píšete něco důležitého a nejde ti to ? Uč se. Máte mít něco do výtvarky ? Sežen si věci. Prostě to berte tak,že pokud budete líní,čtyřky a pětky budou denní rutina.


Učte se y hodiny na hodinu Měli jste přírodovědu dnes a psali si zápis? A máte ji zítra taky? Tak se učte. Učitelky nejsou povinny vám říkat,že budete psát.


Vždy se uč s dobrou náladou Když máš den Blbec,neuč se.Pokud máš ale dobrou náladu,věci si líp zapamatuješ. A i do školy tak chod. Bude to o hodně lepší.


Pokud se vám článek líbil nebo ,budu ráda za každý palec nahoru.

Pokud chcete v téhle sérii pokračovat,napište do komentářů.


miluji koniky








Komentáře

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.