Chrochtátko blog XD

Magic aneb Harry Potter TAG

Takže ahoj tohle bude TAG. Zatagovala mně Alissa Layla asi před 3 měsíci. Takže jdeme na to. Jinak jsem na mobilu takže obrázky a odkazy a tak přidám až budu na PC.


1. Jaké kouzlo by jsi chtěla ovládat?

1. Lumos, nox, Expecto patronum, Expelliarismus, kletba Hermiony Grangerové , Riddikulus, Wingardium leviosa, Mdloby na tenké. Ale nejvíc Alohomora (to bude můj nový pozdrav XD) a Accio (aneb když jsem líná jak prase XDD).



2. Jaký předmět by ses chtěla učit?

2. Obranu proti černé magii (OPČM ale ne s Umbridgeovou, Lockhartem a Carrowem), přeměňování, kouzelné formule, bylinkářství, péče o kouzelné tvory a možná lektvary.


3. Je nějaký předmět který by ses učit nechtěla?

3. Ano, jasnovidectví a možná dějiny čar a kouzel (kvůli Binnsovi).


4. Kdy jsi přečetla svou první knížku?

4. Ehmm.... první jsem četla Prokleté dítě a v 10 letech. Mně knížky moc nebavily. Spíš filmy. Ale teď HP čtu pořád.




5. Kdy jsi viděla první film?

5. Tak to vím ÚPLNĚ přesně. Bylo to přesně 15.6.2012 kdy mi bylo 5 let. A měl to být HP a kámen mudrců ale byl to HP a relikvie smrti část 2. No, co taťka si to spletl a já pak HP nenáviděla.



6. Jaká bytost tě fascinuje?

6. Fénixové. Jak se znovuzrodí z popela. A taky testrálové. Rowlingová to zajímavě vymyslela že je vidí jen ten kdo viděl někoho zemřít.



7. Četla jsi jiné příběhy kromě hl. příběhu?

7. Prokleté dítě, Bajky Barda Beedleho a teď jsem si v knihovně půjčila famfrpál v průběhu věků. A viděla jsem první díl fantastických zvířat jestli můžu dodat.



8. Máš doma nějaký merch?

8. Ano, po domácku vyrobenou Zlatonku na vánoční stromek, přívěsek relikvií smrti (to má snad každý potterhead), mudlovské omalovánky, hrnek s Harrym, Ronem a Hermionou a budu si vyrábět hůlku Hermiony a hůlku Ginny.



9. Tvá oblíbená postava?

9. Podle oblíbenosti. 1. Ginny, 2. Hermiona, 3. Lenka, 4. Fred a George, 5. Dobby, 6. Křiklan, 7. Bellatrix, 8. Draco, 9. Ron, 10. Harry, 11. Fleur, 12. Severus, 13. Narcissa, 14. Lily, 15. Sirius, 16. Remus, 17. Albus, 18. Hagrid, 19. Molly, 20. Viktor







10. Do jaké fakulty bys šla?

10. Podle testu na pottermore jsem Mrzimor! A já jsem za to ráda. Mrzimor je vlastně asi nejpřátelštější kolej a má smysl pro fair-play (ten pocit když jsi ze třídy jediná kdo při vybice uzná že byl vybitej) ale zvládla bych to všude. Podle mně se hodím i do Havraspáru a nejméně se hodím do Nebelvíru.



11. Čteš Harry Potter fanfikce?

11. Jo ale ty normální a ne ty úchylný. Na HPD píšu fanfikci o sestře Harryho. (PS: Ten vtip jsem sem musela dát i když to není pravdivé).



12. Plakala jsi když zemřel Sirius?

12. No, plakala je silný slovo. Jo byla jsem smutná ale nebrečela jsem.

13. Jakou postavu nesnášíš?

13. Nesnáším všechny Smrtijedy (kromě Belly, Cissy, Severuse a Draca), pak Lockharta, Umbridgeovou a ani Dursleyovi nemám ráda.


14. Chtěla by jsi chodit do Bradavic?

14. Co je to za otázku? Samozřejmě že chtěla. To asi každý ale sova se před pár dny bohužel nezjevila takže.


15 .Shipuješ Dramione?

15. Nikdy! Já shipuju Romione od.... no prostě od vždy. 



Bonusová otázka:

Co je tvým patronem?

Mým patronem je kočka podle pottermore.


Tak já doufám že článek se vám líbil. A ahoj.

Komentáře

AENK223Love1D(Bradavice)

A koho taguješ? =D Proč se ptám?... Super článek! Mým patronem je losos.... xd Já taky nesnáším Bellu, Voldyho a Umbridgeovou! Navíc jak Bella zabila Siriho (Siriusesmajl), to mě dostalo...smajlsmajl

AENK223Love1DTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Damaris HarrisVIP(Langustičky)

Dobrý článek, úplně mě to připomnělo mládí:3 Na Harrym Potterovi jsem ujížděla před třemi roky...to byly časysmajl Já tedy měla vždycky nejraději ty více záporné postavy, protože to byli často starší zkušenější herci, kteří byli i dobře vybráni. Třeba Gary Oldman a hlavně Alan Rickman tam byli skvělí. Ale knihy jsou stejně nejlepší!

A jak může někdo nemít rád Umbridgeovou? :(
Jestli nemáš ráda Snapea tak mě naštvešsmajl A Helena Carter...ona tu Bellatrix asi moc hrát nemusela, co jsem viděla její rozhovory, tak asi bude taky pěkně cvoklásmajl

Damaris HarrisTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Natule VrtuleVIP(Potterheadi sem!)

Damaris Harris: Snape mi nějak nevadí ale mezi oblíbené postavy bych hořáky nedávala. Je tak na 80%.smajl. Jinak Umbridgeovou nemám ráda tak jak v Bradavicích dělala tak mi to vadilo.

Natule VrtuleTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.