Chrochtátko blog XD

Bude nová série článků? Info

Alohomora! Vítam vás u dnešního článku. Říkáte si: Co to ta blbka zase vymyslela? Tak vám odpovím! Jelikož loni jsem dělal spoustu různých referátů na všechna možná témata, a letos jsem udělala referáty na všechny díly Harryho Pottera (knihy) tak sem budu psát moje referáty a psát co si o nich zpětně myslím. Myslím že to je originální. Každopádně ty referáty na HP mám u paní učitelky a dostanu je až na konci školního roku. No aby to nebylo tak krátké tam vám napíšu pár dalších informací.


Mám rozepsaných asi pět článků.


Tak za 1.

6.kapitolu fanfikce Já, Isabell Potterová která bude o školním trestu naší hlavní hrdinky. Vyjde nejspíš do konce příštího týdne.


Za 2.

1.kapitolu fanfikce Trojče Alice. Ta bude zase o tom jak to vypadalo když jim přišel dopis z Bradavic a jak jeli na Příčnou ulici. Pokusím se jí vydat také do konce příštího týdne.


Za 3. 

5.díl hlášek z naší třídy. Musím ještě zaslechnout nebo vyhrabat nějaké hlášky. Článek vyjde do konce školního roku XD.


Za 4. 

Článek o tom které YouTubery a YouTuberky sleduji (z české a slovenské YouTube scény). Článek vyjde asi do konce příštího týdne.


Za 5. 

Vtipy. Mám rozepsané i vtipy. Je to rozdělené na 10 psaných vtipů (k tomu tématický obrázek) a 10 meme vtipů nebo prostě vtipů na obrázku. Pokud mi to vyjde článek na mém blogu uvidíte do příští středy.


Dále jsem mega šťastná, protože sice přijdu o tu nejlepší učitelku co jsem kdy měla, ale na druhý stupeň dostaneme jednu která je snad stejně skvělá. Říkala nám to asistentka a ta učitelka je bývalá učitelka Lucčinýho bráchy. Ten říkal že to je jeho oblíbená učitelka. Takže se fakt těším. A taky..... příští rok pojedu s rodiči, bráchou, babičkou a dědou z mamčiny strany, strejdou, tetou a bratránkama z mamčiny strany na mistrovství světa v hokeji které bude na Slovensku. Takže mega se těším.

No to by byl konec článku. Je to jen trochu informační tak se nezlobte že to není nic extra jen jsem chtěla aby jste o těhle věcech věděli. Mějte se hezky a Colloportus!


Komentáře

Lucy Lupinová(Bradavice)

AENK223Love1D: Ja viem. smajl A ani neviem ako Naty vyzerá! smajl

Tfuj... ja furt namiesto Naty, idem písať "Maty"... ty ma už s tým Matym vážne vytáčaš do nepríčetnosti!

Lucy LupinováTo se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.