Chrochtátko blog XD

Konec školního roku TAG

Alohomora! Vítám vás u dalšího článku. Dnes to bude TAG na konec školního roku. Chci poděkovat Kiki 014, sophia cookie a Andy44 že mi poslaly otázky. Jdeme na to.


1. Bude se ti o prázdninách stýskat po učitelích a kamarádech?

Samozřejmě bude. A většinu těch učitelů ani příští rok nebudu vídat tak často, protože jdu na druhý stupeň. Ale se spolužáky se nejméně jednou potkáme takže aspoň tak❤.

2. Co budeš mít na vysvědčení?

Tady odpovím co jsem si myslela. Popravdě když jsem si tak pročítala známky zjistila jsem že jedničku z angliny jsem dostala jen tak tak. Jinak jsem dostala samé jedničky.

3. Půjdeš po prázdninách na jinou školu?

Popravdě jsem ještě minulý rok chtěla jít na gympl ale letos už ne. Zůstanu normálně ve škole a půjdu na druhý stupeň jako většina spolužáků. Vlastně zůstáváme všichni jen jeden kluk jde do Áčka.

4. Co jste dělali ve škole před vysvědčením (otázku jsem musela upravit časově)?

V pondělí jsme hráli hry, v úterý přespávali, ve středu měli snídani a šli ke spolužačce na zahradu a ve čtvrtek jsme šli na procházku a na zmrzku.

5. Jakou známkou by jsi hodnotila tento školní rok?

Určitě jedničkou. Měli jsme úžasné akce, zlepšili jsme kolektiv, měli jsme úžasnou učitelku i asistentku a moc se mi líbily i naše hlášky❤. Ale hlášky budou určitě i příští rok.

6. Dostala jsi nějakou poznámku?

Poznámku jako takovou ne, ale dostala jsem do IŽK (internetová žákovská knížka) důtku třídního učitele. A víte za co? Za aktivní přístup k výuce a moje čtenářské dovednosti :D. Paní učitelka se překlikla no...

7. Měla jsi vyznamenání?

Ano, měla.

8. Vaše nejvtipnější příhoda se školou za tento rok?

Asi ty Just dance, protože to jsme se tam kroutili ani nevím jak XD. Nebo přespávání ve škole.

9. Jsi spokojená se svým vysvědčením?

Ano jsem.

10. Dávala jsi nějaký dárek třídní učitelce? Pokud ano co?

Dávala jsem jí kytku a pak balíček co byl složený z nějaké čokolády a zrcátka s nápisem pro nejlepší paní učitelku.

11. Šla jsi po vysvědčení někam s kamarády nebo jsi šla rovnou domů?

S kamarády jsem šla jen do školní jídelny na oběd (no, spíš svačinu) a pak hned domů a s mamkou jsme šli na ten správný oběd.

12. Dostali jste nějakou práci na prázdniny?

Ne, u nás ve škole se nic takového nedělá.

13. Propadnul někdo od vás ze třídy?

Ne. A tady je vidět že nejsme až tak blbí jak všichni říkají.


Ještě pár otázek ode mě.

14. Brečela jsi při předávání vysvědčení?

Brečela? Já bulela jak želva. Já to věděla. Hned jak jsem přišla do třídy tak na interaktivní tabuli běžely naše fotky a já se rozbulela. Vypotřebovala jsem tak miliardu kapesníku a furt mi nestačily. Taky jsem dávala kapesníky Kubovi a Týnce ale i tak.

15. Z kolika předmětů jsi měla známky?

Počkat! Tak počítejte se mnou. Z češtiny, z matiky, z přírodovědy, z tvořivých činností (u někoho pracovních činností), z výtvarky, z angliny, z vlastivědy, z těláku, z hudebky, a z informatiky (u někoho práce s počítači). To je 10 předmětů.

16. Jaké předměty ti příští rok přibudou a naopak ubudou?

Přibyde mi fyzika. Nic mi neubyde jen vlastivěda se rozdělí na zeměpis a dějepis a přírodověda změní jméno na přírodopis.

17. Který školní rok byle nejlepší a naopak nejhorší?

Nejlepší byl tento (pátý ročník) protože paní učitelka, paní asistentka, časté akce, Just dance, snídaně. Nejhorší byl loňský (čtvrtý ročník). Za jedno pololetí jsme měli dva učitele. Za druhý pololetí taky. To první pololetí bylo docela fajn, to druhý byl už ovšem masakr. První učitel co nás loni měl byl super. Rád si s námi povídal a tak. Pak ovšem musel zůstat doma protože mu to řekl doktor. Druhá paní učitelka byla taky skvělá a taky si s námi ráda povídala (a především se znala s mamkou XD). Třetí učitelka ušla ale nebyla nic extra. Prostě tlustá, vysoká učitelka no... Ale zvrat přišel se čtvrtou učitelkou. To byla hrozná....(přemýšlí jaké slovo použít aby nebylo sprosté)... mrcha. Řvala na nás každou minutu i když to nebylo nutné. Nejlepší na ní bylo že jsme s ní věštili z kamenů.



Tak to by bylo všechno pro tento článek. Jestli se vám líbil jsem jedině ráda. Omlouvám se že články nevycházejí ale neměla jsem čas. Tak snad teď o prázdninách bude víc článků. Mějte se Voldyjovsky, Chrochtejte a Colloportus!

Komentáře

Clawdeen77VIP(ANIME!)

Mohla bych si otázky vzít do mého článku? smajl
Nechce se mi s tím otravovat další lidi. smajl
(Zmínila bych tam tvůj článek i ty, které ty otázky vymýšlely.)

Jinak super, i když ty barvy jsou trošičku hůř čitelné...

Clawdeen77To se mi líbí 0 To se mi nelíbí

Nový komentář

Přidávání komentářu je povoleno pouze přihlášeným uživatelům. Zaregistruj se a přidej sem svůj komentář.